Referenssi: Forsen School

tausta

Kun "Forsenschool" Tidaholmissa, Ruotsissa päätettiin peruskorjata, paikallinen kunnanhallitus päätyi kokonaan uuden koulun rakentamisen kannalle. Kinnarpsin tehtävänä oli tarjota sisustussuunnitelma, joka olisi sopiva niin esikoululaisille kuin yhdeksännen luokan oppilaille, ja jota voitaisiin myös muokata erityisiin koulun tarpeisiin. Koulun toiveena oli, että jokainen oppilas voisi kehittyä omista lähtökohdistaan käsin.  Sisustuksen tuli siis tarjota monia erilaisia toimintoja - laboratorion ja kirjaston sekä ruokalan ja yhteistilan - kaiken tämän yhtenäisenä kokonaisratkaisuna.

FAkta

Asiakas:
Tidaholmin kunta

Kohde: 
Peruskoulu (esikoulusta yhdeksänteen luokkaan)  sekä erityisoppilaat

Oppilasmäärä: 
600

Toteutus: 
2012

Esimerkkejä tuotteista/toiminnoista:

Koulutuolit ja -pöydät, kirjaston kalusteet, ääntä eristävät seinäkkeet, sisäänkäynnin kalusteet, henkilökunnan huoneiden kalusteet, säilyttimet, yhteistilojen kalusteet, käsityöluokat ja puutyöluotkat, laboratoriokalusteet, oppilaiden ruokalan kalusteet, erityisluokkien kalusteet, kerhotilojen kalusteet, käytäväkalusteet.

haaste

asiakaslähtöiset muutokset

Forsenschool halusi tulla ainutlaatuiseksi kouluksi, ja muokata tilansa juuri omille oppilailleen ja henkilökunnalleen sopiviksi. Kinnarpsin haasteeksi tuli löytää oikeat tuotteet, ratkaisut ja toiminnot jokaiseen tehtävään. Ja tehdä kaikesta yhtenäistä ja korkean vaatimustason sekä asiakkaan odotusten mukaista.

KIINNOSTUITKO? HALUAISITKO TIETÄÄ MITEN SINUN TYÖYMÄRISTÖÄSI VOIDAAN UUDISTAA?

OTA YHTEYTTÄ

ratkaisu

inspiraatio ja toiminnallisuus

Tavoite saavutettiin Kinnarpsin laajan tuotevalikoiman ansiosta. Sen sekä vankan kokemuksen avulla luotiin inspiroivia ja toiminnallisia ratkaisuja. Suunnittelijat pääsivät mukaan projektin varhaisessa viheessa ja he työskentelivät yhdessä koulun sisustussuunnitteluryhmän kanssa, jotta voitiin luoda paras mahdollinen oppimisympäristö henkilökunnalle ja oppilaille.