Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme auttaa oppimisympäristösi suhteen?

Ota meihin yhteyttä

INSPIROIVIA KALUSTEITA JA SISUSTUSRATKAISUJA HUOMISEN KOULUUN

Tulevaisuudessa koulu ei aseta vaatimuksia ainoastaan pedagogiikan, vaan myös oppimisympäristön suhteen. Kun kehitämme ja suunnittelemme koulukalusteita, on ergonomia, design, laatu, innovaatio ja ympäristönäkökulma aina keskeinen. Panemme paljon painoa koulumaailmaan vaikuttavien trendien tunnistamiseen.

JOUSTAVAT KOULUKALUSTEET

Huomisen oppimisympäristö tulee suurelta osin olemaan tehtäviin perustuva, ei siis kovin paljon erilainen kuin toimisto. Työympäristö, jossa oppilailla on mahdollisuus valita paikkansa sen mukaan, millaisia tehtäviä heillä on menossa. Koulun sisustuksen tulee siis sopia kaikenlaiseen tarkoitukseen: kalusteita luokkahuoneisiin, projektitiloja, esitelmäsaleja, oppilastiloja rentoutumiseen sekä yhteisiä tiloja kaikille koulussa toimiville. Luokkahuoneen kalustamisen ja uudelleenjärjestelyn tulee olla helppoa – oppilaspöydät ja oppilastuolit tulee voida laittaa sivuun ja säilyttää järkevällä tavalla, esimerkiksi taittamalla tai pinoamalla. Koulukalusteemme on suunniteltu kustumaan väreillä ja houkuttamaan mahdollisuuksilla luoda ainutlaatuisia ja luovia keitaita luokkaan tai kouluympäristöön. Voit valita erilaisista viiluista, maaleista ja laminaateista sekä monista erilaisista verhoilumateriaaleista ja värisävyistä. Yhdistelemällä osaamista sisustamisen, teknologian ja pedagogiikan saralta, luovat koulukalusteemme stimuloivia oppimisympäristöjä. Se on tärkeää, että sekä oppilaat että koulun henkilökunta voisivat hyvin ja yltäisivät parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Päämääränä on, että kalusteemme ovat käytännöllisiä ja mukavia, niin että oppilaat jaksavat keskittyä mahdollisimman hyvin. Hyvä ergonomia ja työympäristö on kouluissa tärkeä, jotta oppiminen sujuisi. Varmistamalla, että koulun ääniympäristö on hyvä ja melutaso pysyy alhaalla, päästään pitkälle. Tätä varten olemme kehittäneet tuotteita jotka auttavat luomaan hyvää akustista ympäristöä ja vaimentavat ääntä. Tarjoamme myös monia erilaisia lisävarusteita kuten seinäkkeitä ja akustiikkapaneeleita, joiden muodot ja värit ovat idearikkaita.