LUOMME TYÖYMPÄRISTÖJÄ JOTKA TUOVAT TULLESSAAN MENESTYSTÄ JA HYVINVOINTIA.

(TÄMÄ ON OLLUT TEHTÄVÄMME JO 75 VUODEN AJAN)

 

TÄNÄÄN OLEMME EUROOPAN JOHTAVA TYÖYMPÄRISTÖRATKAISUIDEN TOIMITTAJA

+2,300

työntekijää KINNARPS GROUP'in palveluksessa

+200

myyntinäyttelyä

+40

maata joissa toimimme

400

miljoonaa € - liikevaihto 2015-16

kaikki alkoi tästä rakastettavasta pariskunnasta

Perustajamme, Evy ja Jarl Andersson.

Jo vuonna 1942, kun Jarl kohtasi asiakkaita, hän oli vilpittömän kiinnostunut oppimaan heidän yksilölliset toivensa ja luottavainen, että hän osaamisellaan voisi tarjota heille parhaan ratkaisun. Evy, jolla oli silmää yksityiskohdille, vastasi siitä, että työ tehtiin tarkasti ja että prosessit ja materiaalit olivat kestäviä.

Heidän 75 vuotta sitten aloittamansa perintö elää yhä. Sama henki vie meitä eteenpäin kun luomme ergonomisia, kestäviä, laadukkaita ja kauniita sisustusratkaisuja ja taidokkaita kokonaisuuksia.

KINNARPSIN PERINTÖ: 7 KESKEISTÄ OSAA DNA-KETJUSSAMME

1. vastuu koko toimitusketjusta

se mitä tehdään, tehdään hyvin

Otamme vastuun koko toimitusketjusta - tuotannosta aina siihen saakka kun tilaus saapuu asiakkaalle. Toimitamme ja asennamme yli sata työpistettä asiakasta kohden per päivä.  Asentajamme asentavat ne paikalleen mahdollisimman vähäisin toiminnalle aiheutuvin häiriöin. Toimitusaikamme Euroopan sisällä on neljästä kuuteen viikkoon. Toimitamme myös muualle maailmaan. Joka päivä kaksikymmentäneljä täyttä kontillista kalusteita lähtee tehtaaltamme asiakkaille. Emme käytä toimituksissamme kartonkilaatikoita tai kuljetuspaikkauksia, vaan suojaamme kalusteet huovilla, joita käytämme useita kertoja. Näin voimme lastata autoihin noin 50% enemmän kalusteita kuin alalla muuten on käytäntö. Kuljetusreitit opitimoidaan käyttäen reittisuunnitteluohjelmaa, joka on yhteydessä tuotantoon. Olemme investoineet moderniin kalustoon, ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin jotka pienentävät ympäristövaikutuksiamme. Vuodesta 2014 olemme vähentäneet päästöjämme 7%:lla.

2.
Innovatiiviset ratkaisut

huomisen työympäristöt

Katso ympärillesi. Työtehtävät muuttuvat. Työpaikat muuttuvat. Ihmiset tekevät työtä kotoa käsin tai vielä kauempaa. Heillä on uusia tehtäviä ja osaamista. Yritys tarvitsee ratkaisuja jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Me mietimme aina eteenpäin ja teemme työtä kekseliäästi ja luovasti, jotta voimme luoda ratkaisut, jotka vievät asiakkaamme pitemmälle tulevaisuuteen kuin monet saattavat kuvitella mahdolliseksi.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ TYÖYMPÄRISTÖRATKAISUISTAMME?

Ota yhteyttä

3.
Ergonomia

YOUR BODY - OUR CONCERN

Mielessämme on aina työntekijöiden hyvinvointi kun kehitämme uusia tuotteita ja sisustusratkaisuja. Ergonomia on kokonaisvaltaista. Fyysinen, kognitiivinen, sosiaalinen sekä organisaatioiden ja ympäristön sekä muiden tekijöiden vaikutus on aina otettu huomioon tuotteen suunnittelussa. Olemme kaikki erilaisia ja jokaisen tulisi saada itselleen sopivat ratkaisut voidakseen hyvin ja menestyäkseen parhaalla tavalla.

4.
kestävä kehitys

THE BETTER EFFECT

Me pyrimme ottamaan vastuun, säästämään resursseja ja toimimaan kestävästi. Menemme ongelman ytimeen ja kartoitamme todelliset tarpeet voidaksemme luoda pitkäikäisen ratkaisun. Ymmärrämme asiayhteydet, ennustettavat seuraukset ja otamme huomioon kaikki näkökulmat, määritämme ja saatamme ne tasapainoon. Tätä on The Better Effect.

JOITAKIN YMPÄRISTÖSERTIFIKAATTEJAMME JA MERKKEJÄ:

5.
laatu

lupaamme korkean laadun 

Testilaboratoriomme, tiukat tuotannon kontrollit ja kansainväliset sertifioinnit takaavat työllemme korkean laadun. Jokainen Kinnarpsin valmistama tuote omaa markkinoiden johtavan takuun ja huippuosaamisen. Pidämme uudesta teknologiasta ja käytämme sitä, mutta arvostamme myös inhimillistä osaamista ja käden jälkeä. Kun ne yhdistyvät, saamme kauniit tuotteet sekä muotoilultaan että kestävyydeltään. Ne pärjäävät hyvin aikojen saatossa.

6.
kaunis muotoilu

WITH LOVE FROM SCANDINAVIA

Toimintamme juuret ovat pohjoismaisessa muotoiluperinteessä. Lisäksi otamme vaikutteita kansainvälisestä designista ja sovellamme sen Kinnarpsin filosofiaan. Tämä ainutlaatuinen sekoitus on juuri se, mikä tekee meidän tuotteistamme ainutlaatuisia. Voit tuntea ja kokea kuin ne olisivat tehty juuri sinua varten. Hyvä ergonomia. Harkittu muotoilu ja toiminnot. Tuotteet, joihin on todella paneuduttu kokemuksella, jotka on luotu elämään perinpohjaisen ammattitaitomme avulla.

7.
asiantuntijuus

tehdään elämästä helpompaa

Kinnarpsin työntekijät ovat se mitä Kinnarps on. Tavoitteemme on olla paras siinä mitä teemme ja se sisältää myös osaavien ihmisten palkkaamisen. Luovat ja fiksut ihmiset luovat palvelut, työkalut ja konseptit jotka parantavat tehokkuutta sekä meidän omissa toimissamme, että asiakkaan toiminnassa. Oman joukkomme lisäksi meillä on osaavien ihmisten verkosto johon kuuluu asiantuntijoita jotka ovat saatavilla jos erityset haasteet vaativat. Oikea ihminen oikeassa tehtävässä helpottaa jokaisen työtä ja tekee elämästä helpompaa.

Muutamia asiakkaitamme

VOIVATKO ASIANTUNTIJAMME OLLA AVUKSI?

Ota yhteyttä

TARINAMME TÄHÄN SAAKKA: MATKA JOKA TOI MEIDÄT TÄNNE

1940

TÄSTÄ KAIKKI ALKOI

Evy ja Jarl Andersson käynnistivät Kinnarpsin liiketoiminnan vuonna 1942 kahden työntekijän kanssa. Aluksi kalusteita valmistettiin tilauksesta; lähinnä arkkitehdeille. Vuonna 1943 Kinnarps alkoi toimittaa arkistokaappeja Ruotsin hallitukselle, ja kolme vuotta myöhemmin allekirjoitettiin ensimmäinen sopimus Ruotsin hallituksen kanssa.

1950

ENSIMMÄINEN PAINETTU ESITE

Kinnarps panosti ensimmäiseen täydelliseen toimistokalustesarjaansa ja julkaisi ensimmäisen kuvastonsa vuonna 1952. Uuden tehtaan valmistumisen myötä Kinnarps sai tilaa, jota se tarvitsi tuolituotantonsa laajentamiseen. Vuonna 1959 Kinnarps alkoi toimittaa kalusteet omalla kalusteautollaan ja asentaa kalusteet valmiiksi asiakkaan toimistoon

1960

KALUSTENÄYTTELY JA KASVU

60-luvun alussa Kinnarpsilla oli 34 työntekijää, ja liikevaihto ylitti 2 miljoonan Ruotsin kruunun rajan. Vuonna 1968 Kinnarps avasi näyttelyhuoneiston Tukholmaan. 60-luvulla tuotevalikoima laajeni ja Kinnarps aloitti tilausten ohjaaman tuotannon.

1970

KANSAINVÄLINEN LAAJENTUMINEN

Kinnarpsin perustajien vanhin poika Henry Jarlsson vastaanotti nykyisen paikkansa toimitusjohtajana vuonna 1973. Kinnarps oli saavuttanut vakaan aseman vientimarkkinoilla vuoden 1974 lanseerauksellaan Lontoossa. Vuonna 1977 Kinnarps otti käyttöön brikettipuristimen puujätteille. Briketit vähensivät lämmitysöljyn käyttöä, ja niiden avulla saatiin hyödynnettyä tehtaalla väistämättä syntyvä puujäte.

1980

LAAJEMPI TUOTEVALIKOIMA

1980-luvun puolivälissä Kinnarps päätti panostaa uuteen ja kattavaan kalustesarjaan. Pehmeät istuimet ja neuvottelutilojen kalusteet tulivat osaksi Kinnarpsin vakiovalikoimaa. Kinnarps osti myös alihankkijansa Granstrandsin ja investoi uuteen tehtaaseen Skillingarydissä.

1990

SERTIFIOINNIT & VASTUU

Kinnarps saa ensimmäisenä ruotsalaisena kalustevalmistajana ISO 9001 -standardin mukaisen laatusertifikaatin vuonna 1993. Kinnarpsin ekohallintajärjestelmä hyväksyttiin ISO 14001 -standardin mukaisesti vuonna 1997. Lisäksi Kinnarps päätti liittyä EU:n EMAS-hankkeeseen samana vuonna. 90-luvulla yhteistyötä alihankkija Reinersin kanssa kehitettiin, ja syksyllä 1999 Reinersista tuli osa Kinnarps-konsernia.

2000

PALKINTOJA & YRITYSKAUPPOJA 

Kinnarps sai kaksi palkintoa uuden vuosisadan alussa – "Balance Scorecard Hall of Fame" -palkinnon ja "Competence Company of the year in Sweden" -tunnustuksen. Kinnarps hankki jalansijan useilla uusilla markkinoilla ja osti designkalusteyhtiöt Klaessonsin, Materian ja Skandiformin. Vuonna 2007 Kinnarps teki historiansa suurimman tuotelanseerauksen, kun samanaikaisesti tuotiin markkinoille neljä uutta tuotesarjaa.

NYT

EUROOPAN JOHTAVA TYÖYMPÄRISTÖJEN TOIMITTAJA

Kinnarps-konsernilla on noin 2300 työntekijää Euroopassa, kun mukaan lasketaan myyntiedustajat. Kinnarpsin tarjontaan kuuluu kalusteita kaikenlaisiin työympäristöihin, aina avoimista toimistotiloista ja monitila- toimistoista kokous-, koulutus- ja neuvotteluympäristöihin, kahviloihin ja ravintoloihin, vastaanottotiloihin, taukotiloihin ja hiljaisiin huoneisiin. Lyhyesti sanottuna - Kinnarps tarjoaa monipuolisia työtilaratkaisuja toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin.

KIINNOSTAAKO TEHDASVIERAILU JA HISTORIAMME?

Kinnarps museo

Kurkista historiaan. Evyn ja Jarlin työpaja Kinnarpsilla 1942. Näet kuinka silloin tehtiin ja toimittiin. Mitä tekniikkaa oli käytössä ja mitkä ratkaisut keksittiin silloin kun kaikki alkoi!

Kalustenäyttely

Tutkaile tulevia työympäristöratkaisuja. Näyttelymme Kinnarpissa ei ole vain näön vuoksi, vaan siellä on mahdollisuus myös kokeilla käytännössä uusia ideoita ja mitata niiden vaikutusta ajan kuluessa. Täältä kaikki alkaa!

Haluaisitko tulla vierailemaan Kinnarpsille?

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.