Messu-uutisia

Työpaikat ovat muutosten kourissa. Nuorempien polvien asenteet ja arvot muuttuvat uudenlaisten työolosuhteiden ja trendien myötä. Tämä, teknisen kehityksen myötävaikutuksella, avaa mahdollisuuksia nostaa toimisto yrityksen suurimmaksi resurssiksi. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan olla utelias tulevaisuuden suhteen ja jatkuvasti kysyä – Mitä seuraavaksi?

Tukholman kaluste- ja valaisinmessuilla 2019 Kinnarps esittää näkemyksensä tulevaisuuden työympäristöistä teemalla Next Generation Spaces Explored. Kysymys kuuluu: Kuinka teemme työtä tulevaisuudessa ja mikä vaikutus sillä on, kun suunnitellaan toimistoja yrityksille ja organisaatioille?

Messuilla tähän kysymykseen pureudutaan syvemmin kiinnostavien keskusteluiden ja trendiluentojen sekä erilaisten seminaarien avulla Next teeman ympärillä. Tavoitteena on innostaa ja vangita messuvieraiden ja organisaatioiden mielenkiinto tulevaisuuden työympäristöihin sekä tuotteiden osalta että myös laajemmassa merkityksessä.

Uudet tuotteet
Kinnarpsin uteliaisuus tulevaisuutta kohtaan heijastuu myös tuotesuunnittelussa. Messuilla esitellään kaksi suurta tuoteuutuutta. Vierailijat tulevat saamaan ennakkoesittelyn uudesta seinäkesarjasta Vibe, joka on joustavuudessaan rajaton kokonaisuus.

Markkinoille tuodaan myös yksitoista inspiroivaa petsiväriä. Petsattu saarniviilu sopii täydellisesti tekstiileihin, metalliväreihin sekä muihin Kinnarps-valikoiman värisävyihin. Nämä uutuudet vastaavat sekä tämän päivän että huomisen vaatimuksiin designin ja hyvinvoinnin sekä kestävän kehityksen osalta.

”Kun kehitämme tuotevalikoimaamme, emme vastaa vain tämän päivän tarpeisiin, vaan katsomme myös tulevaisuuteen. Joustavuus, kestävyys ja vapaus valita, ovat tärkeitä tekijöitä tänään, mutta uskomme niiden nousevan vielä tärkeämmiksi tulevaisuudessa”

Jenny Hörberg Director Global Range & Design, Kinnarps AB

Next LAUNCH

Kinnarps Colour Studio

Tutustu petsattuun saarniviiluumme ja sen yhteentoista uuteen väriin. Toisiinsa sopivia sävyjä; punaita, vihreää, sinistä, harmaata ja ruskeaa. Monet pöytä ja säilytyskalusteratkaisumme on saatavana näillä uusillä sävyillä. Ne sopivat hyvin yhteen myös kankaiden, metallin ja muiden Kinnarps Colour Studion materiaalien kanssa.

Lisätietoa uusista materiaalestamme

Vibe

VIBE antaa valtavasti mahdollisuuksia. Tämä joustava uusi sarja koostuu suuresta määrästä sermejä ja seinäkkeitä - valitse sopivat; lattialle, kattoon, seinälle ja työpöydälle. Saatavana useita kokoja ja muotoja. Seinäkkeillä voit luoda hyvän äänimaailman ja edistää hyvinvointia työympäristössä. Ne antavat myös mahdollisuuden luoda työtilaan yksilöllinen ilme samalla kun voi sisustaa uskomattoman joustavan toimiston. Tervetuloa VIBE-maailmaan, jossa voit kulkea omaa tietäsi.

Next SPACES

missä: Kinnarpsin osasto A15:20

milloin: 5.-9. helmikuuta 2019

työympäristö muuntautuu tulevaisuuteen

Nuorempien polvien asenteet ja arvot muuttuvat uudenlaisten työolosuhteiden ja teknisen edistyksen myötä. Tämä avaa ovia toimiston kehittämiseksi yrityksesi suurimmaksi resurssiksi.

Työympäristön tulisi tarjota jotain enemmän: kotoisuutta poissa kotoa tai hyvinvoinnin ja luovuuden keskus. Paikka, joka auttaa yritystä erottumaan kiristyvän kilpailun keskellä. Kestävyys, ergonomia ja design pitäisi kietoa paketiksi, joka nostaa työympäristön etualalle.

KINNARPS TEKEE NÄIN JA - NEXT GENERATION SPACES EXPLORED - ESITTELEE SEN SINULLE.

NEXT trend - TAKAISIN TULEVAISUUTEEN

KUKA: Christina Wiklund, CMF Manager (Colour, Material, Finish) Kinnarps AB

Miten kuljemme taaksepäin ajassa, jotta voisimme muovata tulevaa? Enemmän kuin koskaan ennen, tutkimme tänä päivänä arkistoja ja rakastettuja klassioita löytääksemme nousevia trendejä värien ja materiaalien saralla. Anna 'trendihaukan' Christina Wiklundin kertoa millainen tulos saadaan kun historia kohtaa nykyisen kestävän ajattelun ja samaan aikaan luo tulevia trendejä.

 

tervetuloa automatisoituun yhteiskuntaan - 10 kuumaa kuluttajatrendiä 2019

kuka: Pernilla Jonsson, Head of Consumer & Industry Lab, Ericsson Research

Teknologia lupailee enemmän etuja kuin koskaan aikaisemmin. Ihmiset tahtovat asioita halvemmalla, nopeammin, mukavammin ja suoraan ovelle toimitettuina ilman lisäkustannuksia. Automaatio viittaa toimintaan, joka tapahtuu ilman ihmiskäsien apua. Digitaalinen teknologia, nopeus ja saatavuus kasvavat nyt nopeasti. Muutos voi olla ja tuttu työympäristöissa, mitä tapahtuu kun yhä useammat alat automatisoituvat? Tuntuuko automatisoidusti toimiva elämä edelleen inhimilliseltä? Mikä asemamme yksilöinä on, kun kaikki on fiksumpaa, eksaktimpaa ja loogisempaa?

kiertävä ja kestävä - tuotteet valmiina seuraavaan

kuka: Johanna Ljunggren, Sustainability Manager Kinnarps AB

Pitää vaihtaa. Tuotteet kuluvat. Trendit vaihtuvat. Miten uudet tilat voidaan luoda kestävällä ja resurssitehokkaalla tavalla? Kinnarps Ab:n kestävän kehityksen johtaja Johanna Ljunggren näyttää mahdolllisuudet päivittämiseen, vaihtamiseen, muokkaamiseen ja muihin tapoihin joilla tuotteiden ja ratkaisuiden ikää voidaan pidentää.

 

toimiston evoluutio

kuka: Magnus Thure Nilsson, CEO and Founder Media Evolution & Media Evolution City

Median evoluutio muodosti tulevaisuuden toimiston jo lähes 10 vuotta sitten. Tänään se tekee sen taas ja vaikka paljon on muuttunut, pysyy kaikki kuitenkin aivan samana. Kasvavan digitaalisessa maailmassa yritystoiminta on kehittynyt, tuotteet ja palvelut muuttuvat ja kasvavat ennen näkemättömään tahtiin. Samaan aikaan kaupungint laajantuvat nopeammin kun on ajateltu mahdolliseksi. Tämä muuttaa tarpeitamme työympäristön, yhteenkuuluvuuden, vuorovaikutuksen, yhteistyön ja fyysisten sekä digitaalisten palvelujen osalta. Kaikki nämä tarpeet vaihtuvat nopeasti ja odottamatta, miten siis voimme tyydyttää ne? Onko se edes mahdollista? Onko huomisen toimisto vain haave, vai onko jotain mitä voisimme poimia historiasta? Jotain minkä olemme hukanneet ajan kuluessa?

 

Next AIKATAULU

KESKIVIIKKO

10:30

Christina Wiklund
CMF MANAGER (Colour Material Finish), Kinnarps AB

NEXT trend - tillbaka till framtiden
luento ruotsinkielinen

11:30

Pernilla Jonsson
Head of Consumer & Industry Lab, Ericsson Research

Welcome to Automated society 10 - Hot consumer trends 2019
luento englanninkielinen

13:30

Pernilla Jonsson
Head of Consumer & Industry Lab, Ericsson Research

Välkommen till Automatiserat samhälle 10 - Heta konsumenttrender 2019
luento ruotsinkielinen

14:30

Christina Wiklund
CMF MANAGER (Colour Material Finish), Kinnarps AB

NEXT trend - back to the future
luento englanninkielinen

TORSTAI

10:30

Johanna Ljunggren
Sustainability Manager, Kinnarps AB

Cirkulärt och hållbart - produkter redo för ditt NEXT
luento ruotsinkielinen

11:30

Magnus Thure Nilsson
CEO and Founder Media Evolution & Media Evolution City

The evolution of the office
luento englanninkielinen

13:30

Magnus Thure Nilsson
CEO and Founder Media Evolution & Media Evolution City

Kontorets evolution
luento ruotsinkielinen

14:30

Johanna Ljunggren
Sustainability Manager, Kinnarps AB

Circular and sustainable - products ready for your NEXT
luento englanninkielinen

Next DOWNLOAD

messuosastomme 2019

Työympäristöt muuntuvat tulevaisuuteen. Mitä seuraavaksi? Tutki mahdollisuudet Next Generation Spaces -osastolla kanssamme.

Press Release

Lataa kuvat

 

Vibe

Vibe on rajaton ja joustava seinäkejärjestelmä. Riippumatta minkä sermin valitset, voit aina luoda yksilöllisen ja idearikkaan ympäristön.

Lanseerataan keväällä 2019

Lataa kuvat

Kinnarps Colour Studio

Uudet jännittävät materiaalit ja saarniviilun hehkeät värit. Tutustu.

Press Release

Lataa kuvat

Tätä sivua päivitetään jatkuvasti...