tietoa yrityksestä

Kinnarps toimittaa työympäristöratkaisuja

Kinnarps perustettiin 1942 Jarl ja Evy Anderssonin toimesta. Vielä tänä päivänäkin se on perheyritys, jota Jarlin ja Evyn lapset ja lapsenlapset johtavat. Kinnarps toimittaa sisustusratkaisuja toimistoihin ja julkitiloihin. Korkea laatu ja pienet ympäristövaikutukset ovat koko arvoketjulle tunnusomaiset raaka-aineista valmiisiin kalusteratkaisuihin. Kinnarps on Euroopan johtava toimistokalustaja. Sen toiminta ulottuu noin 40 maahan. Kinnarps Oy toimii edustajana Suomessa.

 

Lyhyesti yrityksestä

 

Toiminta

Kinnarps tarjoaa sisustusratkaisuja toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin. Korkea laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjulle – aina raaka-aineista työtilojen valmiisiin ratkaisuihin. Katso esittelyvideo

Liikevaihto

Konsernin liikevaihto oli tilikaudella 16/17 n. 405 miljoonaa euroa.

 

Myynti

Kansainvälinen Kinnarps-konserni on nykyään Euroopan suurin toimistokalusteiden toimittaja. Myyntitoimintaa harjoitetaan noin 40 maassa. Kinnarps Oy vastaa myynnistä Suomessa.

 

Tuotanto

Kinnarpsilla on kaiken 6 seitsemän tuotantolaitosta, kuusi Ruotsissa. Tuotantoa ja kokoonpanoa suoritetaan seuraavissa tuotantolaitoksissa: Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås (2). Suurin näistä on Kinnarpin tehdas.

 

Pääkonttori

Konsernin johto ja konsernitoiminnot ovat sijoittuneet Ruotsin Kinnarpiin.

 

Työntekijät

Konsernissa on noin 2300 työntekijää.

 

Tavaramerkit

Kinnarps Group suunnittelee, kehittää ja markkinoi seuraavia tuotemerkkejä: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care, Drabert ja Martin Stoll.

 

Historia

Kinnarpsin perustivat vuonna 1942 Jarl ja Evy Andersson.

 

Omistaja

Kinnarps Ab on 100-prosenttisesti perheen omistuksessa, ja nykyään sen omistajia ovat Jarl ja Evy Anderssonin lapset ja lastenlapset.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ YRITYKSESTÄ?

Ota yhteyttä

ARVOPERUSTAMME MUODOSTAA PARHAIMMAT IDEAMME

Sibylla Jacobsson

"Perusarvomme ovat tärkeitä meille. Niillä on edullinen vaikutus liiketoimintaamme monella tasolla - aina siihen asti miten kehitämme tuotteitamme ja kuinka toimimme ihmisten kanssa. Ne ovat suora perintö vanhemmiltani, Evy ja Jarl Anderssonilta, ja edistävät yrityksen menestystä."

Sibylla Jacobsson, Chairman of the Board, Kinnarps Holding AB

eteenpäin katsova & LUOVa

Pyrimme edistämään kehitystä ja näkemään aina mahdollisuuksia. Pyrimme olemaan luovia, uskaltamaan olla erilaisia ja uskaltamaan tehdä, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Työskentelemme tehokkaasti, uurastamme sinnikkäästi ja pyrimme aina parempaan.

ITSENÄINEN & AMMATTITAITOINEN

Pyrimme luottamaan omiin tietoihimme ja taitoihimme, ja uskomme esiin tuleviin mahdollisuuksiin. Teemme työmme niin, että voimme olla ylpeitä ammatistamme, ja pyrimme kehittymään yksilöinä.

REHELLINEN & NÖYRÄ

Pyrimme olemaan avoimia ja rehellisiä kaikessa viestinnässämme ja käyttäytymään kunnioittavasti kaikkia kohtaan, heidän asemastaan tai roolistaan riippumatta. Noudatamme lakeja ja asetuksia ja pidämme lupauksemme.

VASTUULLINEN & kokonai- suuksia YMMÄRTÄVÄ

Pyrimme kantamaan vastuumme, käyttämään voimavaroja säästeliäästi ja toimimaan niin, että ne riittävät. Kaivaudumme ongelmien ytimeen ja selvitämme todelliset pitkäaikaisten ratkaisujen tarpeet. Ymmärrämme yhteyksiä, ennustamme seurauksia, otamme kaikki näkökulmat huomioon, arvioimme ja tasapainottelemme.

Organisaatio

Kinnarps Holding AB on puhtaasti omistajayritys. 

Kinnarps AB:lla on joukko keskeisiä osia jotka toimivat konsernille yhteisissä toiminnoissa; koordinointi, johto ja valvonta. Kinnarps Ab vastaa sekä kaupallisesta että tuotannollisesta kehityksestä konsernin tuotemerkkien osalta. Kinnarps, Drabert, MartinStoll ja Materia Group.

Materia Group vastaa kolmen tavaramerkin Materia, Skandiform ja NC Nordic Care osalta.

 

Kinnarps AB vastaa tuotannosta tuotantolaitoksissa jotka sijaitsevat Ruotsissa Kinnarpsissa, Jönköpingissä, Skillingarydissä. Toiminnot kuten osto, logistiikka, tuotanto ja rakentaminen työskentelevat yhdessä parhaan tehokkuuden saamiseksi.

 

 

 

Tytäryhtiöt. Kinnarpsilla on omistuksessaan joitakin myyntiyrityksia maailman eri puolilla. Näillä on oma kaupallinen vastuu. 

Edustajat. Kinnarps on sopimusten kautta sidoksissa suureen määrään itsenäisiä konsernin edustajia. Nämä toimivat Kinnarpsin sisustusratkaisuiden jälleenmyyjinä. Kaiken kaikkiaan Kinnarps on edustettuna noin 200 paikkakunnalla maailmassa.

Edustus Suomessa. Kinnarps Oy on itsenäinen perheyritys, joka toimii edustajana Suomessa.

Kinnarps AB - Executive Management Board

Kinnarps AB:n johtokuntaan kuuluvat:

 • Robert Petersson
  Robert Petersson, CEO

 • Jenny Hörberg
  Jenny Hörberg, Director Global Range & Design

 • Kjell Strandberg
  Kjell Strandberg, Director of Human Resources

 • Thomas Johannesson
  Thomas Johannesson, MD Materia Group

 • Anders Hermansson
  Anders Hermansson, Production Director

 • Joakim Prior
  Joakim Prior, Director Purchasing

 • Nicklas Magnusson
  Nicklas Magnusson, CFO

 • Ann Cederwall
  Ann Cederwall, Director Global Marketing & Communications

Tuotanto & Logistiikka

OTAMME VASTUUN KOKO KETJUSTA

Luomme työympäristöjä, jotka tuovat mukanaan terveyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta. Puhtaat materiaalit ja pohjoismaista laatua edustava käyttäjälähtöinen muotoilu ovat hyvä alku.
Kun autamme sinua ja organisaatiotasi tekemään hyvää työtä, annamme samalla
yhteiskunnalle, metsille ja ilmakehälle mahdollisuuden tehdä oman osuutensa.

Otamme vastuun koko ketjusta. Raakaaineista ja olosuhteista aina siihen, miten
suunnittelemme ja valmistamme tuotteita. Yhdessä löydämme ratkaisuja, joilla on
mahdollisimman suuri vaikutus.

Kestävän kehityksen toimintamalli

Luomme työympäristöjä, jotka tuovat mukanaan terveyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta. Puhtaat materiaalit ja pohjoismaista laatua edustava käyttäjälähtöinen muotoilu ovat hyvä alku.
Kun autamme sinua ja organisaatiotasi tekemään hyvää työtä, annamme samalla yhteiskunnalle, metsille ja ilmakehälle mahdollisuuden tehdä oman osuutensa.
Otamme vastuun koko ketjusta. Raaka-aineista ja olosuhteista aina siihen, miten suunnittelemme ja valmistamme tuotteita. Yhdessä löydämme ratkaisuja, joilla on mahdollisimman suuri vaikutus.
Kun valitset Kinnarpsin, sinusta tulee korvaamaton osa ketjureaktiota. Käsityötä, ergonomiaa ja yhteistyötä kuvastavien laaturatkaisujen valintaan sisältyy terveemmän, iloisemman ja tuottoisamman tiimin valinta. Se merkitsee myös menestyksekkäämpää ja kestävämpää toimintaa. Kaikesta tästä syntyy THE BETTER EFFECT.

ennaltaehkäisy

Ongelmien ehkäisy tarkoittaa, että tunnistamme ennakolta kaikki ei toivotut vaikutukset, riskit ja käytöksen, jonka tiedämme ongelman aiheuttajaksi.

keskustelevuus

Ylläpidämme avointa ja jatkuvaa keskustelua yrityksen kestävän kehityksen ohjelmasta ja edistymisestä sekä sisäisesti, että ulkopuolisten osakkeenomistajien kanssa.

vastuullisuus

Johto sekä Kinnarpsin henkilöstö on vastuullinen noudattamaan tätä sekä muita sovittuja toimintamalleja, lakeja, käytäntöjä ja vaatimuksia.

pätevyys

Kasvatamme ja parannamme osaamistamme, jotta voimme varmistaa mallimme mukaisen toiminnan, että sen tavoitteet saavutetaan ja käytäntöjä noudatetaan ja kehitetään.

innovatiivisuus

Olemme eteenpäin ajattelevia ja uudistusmielisiä, joka tarkoittaa, että uskallamme erottua ja tehdä sitä, mitä kukaan toinen ei ole tehnyt.

JOITAKIN YMPÄRISTÖSERTIFIKAATTEJAMME JA MERKINTÖJÄ

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.