ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Haemme joukkoomme Helsinkiin aktiivista asiakkuuspäällikköä.

Oletko kiinnostunut työympäristöjen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnin parantamisesta? Haluatko auttaa asiakkaita toteuttamaan luovia, monipuolisia ja tuottavia sisustusratkaisuja?

Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä pääkaupunkiseudun yrityskentässä. Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Omaat hyvän sisustussilmän ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Hankit uusia asiakkuuksia sekä hoidat ja kehität niitä. Vastaat itsenäisesti tarjousten laatimisesta, toimituksista sekä huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu Kinnarps-sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin.

Sinulla on soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta BtoB-myynnin tekemisestä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä sekä motivaatiota kehittyä myyntityössä. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava.

Tarjoamme modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.9.2018 osoitteeseen henrik.slotte(at)kinnarps.fi.

Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja ja palveluita toimisto-, hoiva- ja oppimisympäristöihin. Korkea laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja asiakkaillemme. Elämme intensiivistä kehitysvaihetta ja kasvumme perustuu vahvasti asiakaslähtöisiin, luoviin ja rohkeisiin sisustusratkaisuihin. Liikevaihtomme on noin 17 miljoonaa euroa ja työllistämme 50 henkilöä. Kansainvälinen Kinnarps-konserni on Euroopan suurimpia työympäristöjen kalustajia. www.kinnarps.fi