Asiakkuuspäällikkö Helsinkiin

Etsimme ratkaisumyynnin ammattilaista asiakkuuspäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät: Olet konsultoivan ja ratkaisukeskeisen sekä idearikkaan otteen omaava myynnin ammattilainen, joka toimii lähellä asiakasta. Sinulla on hyvä sisustussilmä ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Vastaat olemassa olevista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Pääset myös hyödyntämään asiakastyössäsi digitaalisia analyysityökaluja. 

Toimit itsenäisesti tarjousten laatimisessa ja huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin. Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä Uudenmaan yrityskentässä. 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta BtoB-myyntityöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä ja motivaatiota kehittyä myyntityössä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys sekä tavoitteellisuus. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava.

Tarjoamme sinulle modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Pääset tekemään monipuolista työtäsi itseohjautuvasti ja proaktiivisesti osaavan ja mukavan työtiimin kanssa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat  lounas- ja puhelin- sekä liikuntaedun. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Majava
+358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
+358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

Hakuohjeet: Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! https://www.poolia.fi/asiakkuuspaallikko-helsinki-6294785/