Asiakkuuspäällikkö Tampereelle

Oletko kiinnostunut työympäristöistä ja työhyvinvoinnin parantamisesta? Haluatko auttaa asiakkaita toteuttamaan luovia, monipuolisia ja tuottavia sisustusratkaisuja?

Haemme Tampereelle asiakkuuspäällikköä. Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä Pirkanmaan yrityskentässä. Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Sinulla on hyvä sisustussilmä ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Vastaat olemassa olevista asiakkaista ja niiden kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Toimit itsenäisesti tarjousten laatimisessa ja toimituksissa sekä huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu Kinnarps-sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin.

Sinulla on kokemusta soveltuvasta BtoB-myyntityöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä ja motivaatiota kehittyä myyntityössä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Soveltuva koulutus esim. kaupallisen tai sisustusalan tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin sekä itsenäisen vastuualueen. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.6.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14117. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. +358 207 420 535.