Kalusteasentaja

Haemme Kinnarpsin Keravan logistiikkakeskukseen vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja nuorekasta

KALUSTEASENTAJAA

Tehtävänäsi on Kinnarpsin myymien kalusteiden kuljetus Keravalla sijaitsevasta logistiikkakeskuksestamme asiakkaan toimisto- ja julkitiloihin sekä niiden paikoilleen asennus sekä ruuhka-Suomessa että koko maan kattavan myyntiverkostomme alueella. Olethan kotonasi ihmisten kanssa, myönteinen ja tiukassakin paikassa kärsivällinen luonne, sillä liikut käyntikorttinamme asiakkaidemme joukossa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme sinulta valmiutta tiimityöhön kokeneen asennusryhmämme jäsenenä sekä joustavuutta työajoissa kiireen pukatessa päälle. Tehtävässä tarvitset vähintään C-ajokorttia, kokemusta kuorma-auton ajamisesta ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä, sillä meillä kalusteasentaja on myös kuljettaja. Aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä, CE -yhdistelmäajokortista ja työturvallisuuskortista on tehtävässä etua.

Tarjoamme vaihtelevan työn ja paikan osaavassa ja mukavassa sekä ammattitaitoisessa työtiimissämme. Kalusteemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja laadukkaita ja asiakkaamme sekä suuria että pieniä yrityksiä. Meillä olet eturintamassa viemässä viestiä siitä, millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Matti Wuollet p. 0207 561 261. Jos olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemus mahdollisimman pian matti.wuollet@kinnarps.fi

Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa. Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin.