SUUNNITTELIJA

Haemme joukkoomme Helsinkiin luovaa, trenditietoista ja myynnillistä suunnittelijaa.

Suunnittelet asiakkaillemme toiminnallisia ja moderneja työympäristöjä sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin. Toimenkuvaan kuuluu tiivis yhteistyö sidosryhmiemme kanssa ja toimit myös suunnittelutoimistojen yhteyshenkilönä. Lisäksi tehtävään kuuluu Next Office –monitilaratkaisujen toteutuksen yhteydessä pidettävien workshop-tilaisuuksien toteuttaminen yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on soveltuvan koulutuksen lisäksi (esim. sisustussuunnittelija/sisustusarkkitehti) kokemusta ja näyttöjä tilojen menestyksekkäästä suunnittelusta. Kuvankäsittelytaitosi ovat hyvät ja tunnet piirustus- ja mallinnusohjelmia. Mm. AutoCadin ja Photoshopin osaaminen on etu, mutta ei ehdoton vaatimus.

Haluat tuottaa asiakkaalle innovatiivisia ratkaisuja, ymmärtäen koko palvelukonseptin ja asiakkuuden elinkaaren. Työskentelytapaasi kuvaa oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Hallitset kokonaisuuksia ja olet joustava tiimipelaaja. Olet aidosti kiinnostunut toimitilojen sisustamisesta ja työympäristöjen kehittämisestä. Englannin kielen taitosi on sujuva.

Tarjoamme modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin. Työ on monipuolista, itsenäistä ja haastavaa. Oma taustasi ja kokemuksesi vaikuttaa myös työnkuvan muotoutumiseen.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-12652. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Eveliina Sainio, tavoitettavissa 7.-15.5. 040 637 0889, eveliina.sainio@mercuriurval.com.

 

Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja ja palveluita toimisto-, hoiva- ja oppimisympäristöihin. Korkea laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja asiakkaillemme. Elämme intensiivistä kehitysvaihetta ja kasvumme perustuu vahvasti asiakaslähtöisiin, luoviin ja rohkeisiin sisustusratkaisuihin. Liikevaihtomme on noin 17 miljoonaa euroa ja työllistämme 50 henkilöä. Kansainvälinen Kinnarps-konserni on Euroopan suurin työympäristöjen kalustaja. www.kinnarps.fi