Projektiassistentti

Etsimme Helsingin Pukinmäkeen innostunutta ja positiivista tiiminjäsentä, jolla on myös taito itsenäiseen työskentelyyn. Tiimissä viihtyy huumorintajuinen ja työnteosta nauttiva osaaja. 

Tehtäviisi kuuluvat
Työskentelet osana myynnintukitiimiä ja päävastuualueesi on asiakkuuspäälliköiden avustaminen projekteissa, yhteydenpito yhteistyökumppaneihin, hinnoittelua, tarjousasiakirjojen luominen, tilausten vastaanotto, käsittely ja toiminnanohjausjärjestelmään vieminen. Toimit myös asiakkuuspäälliköiden tukena heidän jokapäiväisessä työssään. Projektiassistenttina olet keskeisessä roolissa tarjous- ja toimitusprosessissa.

Toivomme sinulta
Sinulla on kykyä työskennellä pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti sekä toimia paineen alaisena. Olet tottunut huolehtimaan useasta ilmassa leijuvasta pallosta samanaikaisesti ja intohimonasi on auttaa muita onnistumaan tavoitteissaan. Työssäsi olet järjestelmällinen, myyntihenkinen ja haluat viedä asiat loppuun. Olet joustava, mutta osaat olla myös jämäkkä. Hyödynnät työssäsi hyvin tietoteknisiä ratkaisuja, haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi ja kannat vastuun tehtävistäsi. Tehtävään valittavalla henkilöllä on aikaisempaa kokemusta projektiassistenttina toimimisesta tai siihen verrattavaa kokemusta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Kokemus alalta on etu, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle vaihtelevan työnkuvan energisessä ja mukavassa työyhteisössä, viihtyisät työskentelytilat, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, puh. 043 8200 512. Parhaiten tavoitat keskiviikkona 25.8 klo 13-14 ja keskiviikkona 1.9 klo 10-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.9.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. 
Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan suoraan Kinnarps Oy:n kanssa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa. Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja. Ergonominen kokonaisuus ja työn sujuvuus luovat kasvualustan menestykselle ja hyvinvoinnille. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin.