Myyntiassistentti Helsinkiin

Etsimme Helsingin Pukinmäkeen innostunutta ja positiivista tiiminjäsentä, jolla on myös taito itsenäiseen työskentelyyn. Tiimissä viihtyy huumorintajuinen ja työnteosta nauttiva osaaja. Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan suoraan Kinnarps Oy:n kanssa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet osana myynnintukitiimiä ja päävastuualueesi on tilausten vastaanotto, käsittely ja toiminnanohjaus-järjestelmään vieminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin. Toimit asiakkuuspäälliköiden tukena heidän jokapäiväisessä työssään. Myyntiassistenttina olet keskeisessä roolissa tarjous- ja toimitusprosessissa.

Toivomme sinulta

Sinulla on kykyä työskennellä pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti ja olet tottunut huolehtimaan useasta ilmassa leijuvasta pallosta samanaikaisesti. Intohimonasi on auttaa muita onnistumaan tavoitteissaan. Työssäsi olet järjestelmällinen, myyntihenkinen ja haluat viedä asiat loppuun. Olet joustava, mutta osaat olla myös jämäkkä. Hyödynnät työssäsi hyvin tietoteknisiä ratkaisuja, haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi ja kannat vastuun tehtävistäsi. Tehtävään valittavalla henkilöllä on aikaisempaa kokemusta myyntiassistenttina toimimisesta tai siihen verrattavaa kokemusta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Kokemus alalta on etu, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Kinnarps tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle vaihtelevan työnkuvan energisessä ja mukavassa työyhteisössä, viihtyisät työskentelytilat, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 28.3.2019. klo 12.30-13.30 ja tiistaina 2.4.2019. klo 13-14 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme henkilöitä tehtävään jo hakuaikana ja positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja ja palveluita toimisto-, hoiva- ja oppimisympäristöihin. Korkea laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja asiakkaillemme. Elämme intensiivistä kehitysvaihetta ja toimintamme perustuu vahvasti asiakaslähtöisiin, luoviin ja rohkeisiin sisustusratkaisuihin. Liikevaihtomme on noin 16 miljoonaa euroa ja työllistämme 50 henkilöä. Kansainvälinen Kinnarps-konserni on Euroopan suurimpia työympäristöjen kalustajia. www.kinnarps.fi