Projektiassistentti Helsinkiin

Etsimme osaajiemme joukkoon innostunutta ja positiivista projektiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pukinmäkeen.

Työtehtävät
Kinnarpsin myynnintukitiimin jäsenenä toimit assistenttina työympäristön muutosprojekteissa. Työsi pääpaino on asiakkuuspäälliköiden avustamisessa, niin sisustusprojektien koordinoinnissa, kuin tarjousten laadinnassa. Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin, hinnoittelua ja tarjousasiakirjojen luomista. Projektiassistenttina olet keskeisessä roolissa tarjous- ja tilausprosessissa.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä pitkäjänteisesti ja oma-aloitteisesti. Olet tottunut huolehtimaan useasta ilmassa leijuvasta pallosta samanaikaisesti ja haluat auttaa muita onnistumaan tavoitteissaan. Sinulla on proaktiivinen työote ja olet tarkka ja järjestelmällinen. Hyödynnät työssäsi hyvin tietoteknisiä ratkaisuja ja haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta projektiassistenttina toimimisesta tai siihen verrattavaa kokemusta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Kokemus alalta on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle modernin ja ergonomisen työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrelta, mielenkiintoisen työnkuvan sekä hyvät henkilöstöedut, mm. lounas- ja liikuntaedut. Pääset tekemään monipuolista työtä yhdessä osaavan ja mukavan työtiimin kanssa. Kinnarpsilla olet mukana viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Sofia Hampf, puh. 044 054 2345 maanantaina 17.1.2022 klo 13-14 ja torstaina 20.1.2022 klo 10-11 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa. Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja. Ergonominen kokonaisuus ja työn sujuvuus luovat kasvualustan menestykselle ja hyvinvoinnille. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin. Lue lisää: www.kinnarps.fi