Talouspäällikkö Helsinkiin

Etsimme ammattitaitoista tiimin jäsentä pääkonttoriimme vakituiseen työsuhteeseen. Työn toivottu aloitus on elokuun 2021 alussa.

Työtehtävät
Työtehtävissäsi vastaat taloushallinnosta kokonaisuudessaan eli tehtäviisi kuuluvat kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, kuukausi- ja vuositilinpäätökset, veroasiat, sekä raportointitehtävät ja tilintarkastusyhteistyö. Kuulut 2 hengen taloustiimiin ja toimit taloushallinnon assistentin esimiehenä mutta osallistut myös itse aktiivisesti päivittäisiin tehtäviin. Muut työtehtäväsi liittyvät mm. HR-puolen vastuualueisiin, kuten palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin. Käytössäsi on kirjanpitojärjestelmänä Netvisor, HR järjestelmänä Mepco, raportoinnissa Insight ja ERP-järjestelmänä Movex.

Edellytykset
Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta kokonaisvaltaisesta talouspäällikön/ pääkirjanpitäjän/toimistovastaavan/hallintopäällikön roolista, esim. tilitoimistosta tmv. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen kielen lisäksi englannin kielen kirjallista taitoa. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja olet näppärä käyttämään mm. Exceliä sekä erilaisia taloushallinnonjärjestelmiä. Olet luotettava, tarkka ja vastuuntuntoinen tiimin jäsen, joka hoitaa monipuolista tehtäväkenttäänsä joustavasti ja itsenäisesti. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa ja tiiviissä työyhteisössä!

Edut
Kinnarps Oy tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän perheyrityksessä, mukavan työyhteisön ja -kulttuurin sekä modernin ja ergonomisen työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat lounas- ja puhelinedun sekä liikuntasetelit.

Lisätiedot
Lähetä meille cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme erittäin mielellämme! Huomaathan myös, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmin.

Yhteyshenkilöt
Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

Hakuohjeet
https://www.poolia.fi/talouspaallikko-helsinki-3611185/
Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin!

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi: https://www.poolia.fi/talouspaallikko-helsinki-3611185/