Työympäristö- asiantuntija

Haemme nyt työympäristöasiantuntijaa osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Tehtäväsi on yhdessä myynti- ja suunnittelutiimimme kanssa auttaa asiakkaitamme heidän työympäristömuutoksissaan. Autat luomaan työympäristöjä, joissa innostutaan, menestytään ja viihdytään. Toteutat työympäristöanalyyseja ja workshoppeja asiakkaidemme henkilöstölle. Vastaat myös Kaikki ValmiinaTM palvelukonseptistamme. Käytössäsi on alan huippua olevat työkalut ja tuoreimmat tutkimustiedot työelämän trendeistä.

Tehtävässä pääset tutustumaan uusiin työnteon tapoihin liittyviin työympäristökehittämisen ja muutosjohtamisen palveluihin. Pääset myös vaikuttamaan alan kehitykseen. Meillä Kinnarpsilla saat innostavan ja modernin työympäristön, joka tukee tietotyötä ja työhyvinvointia. Annamme myös hyvän perehdytyksen työkaluihimme ja menetelmiimme sekä mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta aktiivisuutta asiakkaidemme suuntaan ja halua kehittää työympäristöjä asiakkaidemme strategian mukaisesti. Lisäksi odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta joko konsultoinnista, opetuksesta, palvelumyynnistä tai vastaavista asiantuntijapalveluista.

Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa, kokemusta muutosjohtamisesta sekä palvelumuotoilun tuntemusta. Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kiteyttää asioita helposti hahmotettavaan muotoon auttaa tehtävässä menestymistä.

Toimipisteemme sijaitse Helsingissä, mutta tehtävän toimialue on valtakunnallinen.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 27.11.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14744. Lisätietoja tehtävästä antavat Kinnarpsilla myyntipäällikkö Simon Bergholm, puh. 050 568 7848 ja Mercuri Urvalilla Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889.

Täytä hakulomake Mercuri Urvalin sivuilla