Kinnarps sai parhaan osaston palkinnon

Kinnarpsin tämän vuoden Tukholman messuosasto palkittiin "Editors choice award" -palkinnolla. Osasto oli läpikuultava ja osallisti kävijänsä installaatioon joka juhlisti yrityksen 75 vuotista taipaletta teemalla - 75 years of Kinnarps Silhouettes.

Photo Åke E:son Lindman

Tämän vuoden Tukholman kalustemessuilla Kinnarps tarjosi kävijöille mahdollisuuden tutustua arkkitehtoniseen monumenttiin. Monumentti juhlisti yrityksen 75-vuotista historiaa. Esitteli sen nykypäivää ja tulevaisuutta. Läpikuultava rakennelma esitteli tuotteita ja palveluita ainutlaatuisella ja uudella tavalla.  

Kinnarpsin osaston luova johtaja on Johan Ronnestam - keksijä, yrittäjä ja kokenut tuotemerkkiasiantuntija. Suunnitellessaan osastoa hän teki yhteistyötä Björn Förstbergin ja Mikael Lingin kanssa. Förstberg Ling on Malmössä toimiva arkkitehti- ja suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut myös sisustussuunnitteluun.

"On ollut kunnia työskennellä Ruotsin ja maailman yhden hienoimman työympäristöratkaisuiden asiantuntijan kanssa. On niin paljon historiaa, tietotaitoa ja osaamista tulevista työympäristöistä että olen saanut niistä paljon inspiraatiota.

Osastorakennelma on paikka jossa ihmiset voivat tavata, jakaa ideoita ja inspiroitua. Se juhlistaa Kinnarpsin historiaa ja tulevaisuutta. Moderni työympäristöratkaisuon avoin ilmapiiriltään, jolloin keskustelut ihmisten välillä, luovuus ja tuottavuus johtavat innovaatioihin. Nämä olivat avainasioita joita halusimme tuoda esille läpikuultavassa tilassa"

"Meille "The Silhouettes of Kinnarps", on läpinäkyvyyden temppeli ja hienostunut detalji joka esittää yrityksen työympäristöjen muotoilun pääperiaatteet." sanovat Björn Förstberg ja Mikael Ling, Förstberg Ling.

Tukholman kaluste- ja valaisinmessut 2017

 
kinnarps toimittaa työympäristöratkaisuja

Kinnarps on perustettu 1942 Jarl ja Evy Anderssonin toimesta. Tähän päivään saakka se on säilynyt 100% perheyrityksenä. Tänä päivänä sen toiminnasta vastaavat Jarlin ja Evyn lapset ja lapsenlapset. Kinnarps tarjoaa työympäristöjen kalusteratkaisuja toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin.  Korkea laatu ja alhaiset ympäristövaikutukset kuvaavat yrityksen koko toimintaa ja arvoketjua - raaka-aineiden hankinnasta valmiisiin työympäristöjen sisustusratkaisuihin saakka. Kinnarps on tällä hetkellä yksi Euroopan suurimmista toimistokalustajista. Myyntitoimintaa on noin 40 maassa ja konsernin liikevaihto 2014/2015 oli noin 3.8 miljardia Ruotsin kruunua.

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä: Ida Hermansson Press contact, Kinnarps AB +46 515 383 89 ida.hermansson@kinnarps.se