Kinnarps Ab:n uusi johtaja

Kinnarps Ab:n hallitus on nimittänyt Robert Peterssonin yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi 1 joulukuuta 2016 alkaen.

Robert Peterson on 55 vuotias ja koulutukseltaan Filosofian maisteri. Hän on työuransa aikana toiminut useissa johtotehtävissä sekä toimitusjohtajana että myyntijohtajana sekä tuotannon johtajana useissa eri yrityksissä. Hän on myös aikaisemmin, vuosina 2001 ja 2005 työskennellyt Kinnarpsilla tuotantojohtajana ja palaa nyt Kinnarpsille toimitusjohtajan rooliin.

"Minulle on suuri ilo voida sanoa, että Robert Petersson palaa taas joukkoihimme. Hänen tehtävänsä on nyt kehittää toimintaamme ja kasvattaa kilpailukykyisyyttämme sekä vakauttaa asemamme Euroopan johtavana työympäristöjen sisustusratkaisujen toimittajana," toteaa Henry Jarlsson, Kinnarps Ab:n hallituksen puheenjohtaja.

"Palaan mielelläni Kinnarpsille kehittämään yritystä eteenpäin. On ihmeellistä katsoa mitä yritys on jo saavuttanut. Odotan mielenkiinnolla työskentelyä yhdessä hallituksen, omistajien ja työntekijöiden kanssa, voimistaaksemme yhdessä Kinnarpsin asemaa ja kasvattaaksemme toiminnan tehokkuutta," sanoo Robert Petersson.