Vaihtelua virkistykseksi

SEISO, ISTU, LIIKU - SINÄ PÄÄTÄT

Mihin laitat tavarasi? Minkä ääreen kokoonnutte? Paikka keskittymiseen? Työpöytä on paljon muutakin - se on käyttösi mukainen. Sopeutuu toiveisiin, vaikuttaa positiivisesti päivittäiseen työskentelyyn. Kinnarpsilla luomme työpöytiä ja muita pöytäpintoja, jotka lisäävät työympäristösi toimivuutta, ovat kauniit katsella ja kätevät käyttää. Seiso - tai istu. Liiku. Anna pöytäsi virkistää ja piristää, jotta voisit olla parhaimmillasi.

Työpöydät & muut pöydät kaikenlaisiin työympäristöihin

Haluatko nähdä lisää inspiraatiokuvia työpöydistämme & muista pöydistä?

Inspiraatiokuvia

4 PERUSTAVAA ASIAA PÖYDISTÄMME

Ergonomia

Kaikki työpöytämme ja muut pöytätasomme on suunniteltu ergonomiaa ajatellen ja testattu, jotta ne tarjoaisivat miellyttävän ympäristön. Useat työpöydistämme ovat korkeussäädettäviä, jolloin pöydän ääressä on mahdollista joko seistä tai istua. Lisävarusteita on saatavana, jotta kaikki tarpeet tulisivat täytetyiksi.

Design

Skandinaavinen muotoiluperinne, jossa on kansainvälisiä vaikutteita, kuvaa Kinnarpsin filosofiaa. Tämä ainutlaatuinen sekoitus näkyy päivittäisessä työssämme ja perusteellisessa ammatillisessa osaamisessamme.

Laatu

Testilaboratoriomme, tarkat tuotekontrollit ja kansainväliset sertifioinnit takaavat, että tuotteemme ovat laadukkaita. Jokainen Kinnarpsin valmistama kaluste kantaa markkinoiden johtavaa tuotetakuuta ja on laadultaan erinomainen.

Kestävä kehitys

Kinnarpsilla on pitkät perinteet puhtaiden raaka-aineiden käytöstä. Meille kestävä kehitys on sitoumus, joka näkyy koko arvoketjussamme - raaka-aineiden valinnasta vanhan kalusteen kierrätykseen saakka.

JOUSTAVIA PÖYTIÄ TYÖSKENTELYYN JA LUOVIIN KOKOUKSIIN TOIMISTOLLA

Kinnarpsin valikoimaan kuuluu kaikenlaisia nykyajan monitilatoimistoissa tarvittavia pöytiä työ- ja kirjoituspöydistä penkkipöytiin ja muunlaisiin kokouspöytiin. Luomalla täydellisiä mallistoja monien erityyppisten pöytien avulla voimme tarjota koko toimistoon yhtenäisen kalustuksen, jossa muodot ja värit ovat kauniissa vuorovaikutuksessa. Samalla pöydät mahdollistavat niiden käytön erilaisissa tilanteissa.

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.