KÄTEVYYDESTÄ TULEE DESIGNIA

JÄRJESTÄMINEN ON HAUSKEMPAA KUIN KOSKAAN

Jos ajattelit, että säilyttäminen on vain tehokas tapa järjestää ja löytää tavaroita, ajattele uudelleen.  Sen lisäksi että arki on helpompaa, hyvä säilytyskaluste on myös luova. Ne voivat tuoda tilaan esteettisiä arvoja ja kohottaa koko työympäristöä. Tästä syystä säilytyskalusteemme ovat saatavana kaikissa väreissä, muodoissa ja monen kokoisina: jotta löydät itsellesi juuri sopivan.

KÄYTÄ SÄILYTTIMIÄ LUOVASTI. SAAT TYÖYMPÄRISTÖSTÄ ELÄVÄN.

Haluatko nähdä lisää innostavia kuvia?

Inspiration Gallery

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.

TOIMISTON SÄILYTYSKALUSTEET

Kinnarpsin säilytyskalusteet helpottavat arkista aherrusta ja tekevät siitä entistä hauskempaa ja luovempaa. Säilytyskalusteet voi mukauttaa helposti erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin sekä pienissä että suurissa toimistoissa. Saatavana on sekä suuria säilytyskalusteita tilavaan toimistoon että pieniä yhden hengen käyttöön sopivia säilytyskalusteita, kuten lipastoja, kaappeja ja hyllyjä – kaikkea mitä työpaikalla tarvitaan. Säilytyskalusteemme ovat sekä kestäviä että muotoilultaan miellyttäviä.

Valikoimistamme löytyvät niin toimistokaappi, kuin erilaiset kaapit sekä seinähyllyt. Saatavana ovat myös arkistohylly ja toimistohylly, säilytyslaatikko sekä toimistolaatikko. Kätevät lipastot sekä toimistolipasto ja laatikosto sopivat käytettäväksi hyvin myös moderneissa tehtävienmukaisissa monitilatoimistoissa.

Kinnarpsin säilytyskalusteita on saatavana lukuisina malleina eri materiaaleista ja eri pintakäsittelyillä. Tarjoamme sekä liikkuvia, pyörillä varustettuja säilytyskalusteita että kiinteitä moduuliratkaisuja.