KULJE OMAA TIETÄSI

 

Seinälle ja kattoon ripustettavat Vibe-paneelit
– työrauhaa ja yksityistyyttä

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA. Seinälle ja kattoon ripustettavat paneelit ovat tilatehokas tapa parantaa koko toimiston ääniympäristöä. Seinälle tuleviin sermeihin voidaan yhdistää esimerkiksi hyllystöjä tai ilmoitustauluja, kun taas kattopaneelien erilaisilla ripustustavoilla voidaan luoda toimistoon erilaisia ilmeitä. Tällöin muodot ja toiminnot ovat täydellisessä symbioosissa. Lue lisää

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

Haluatko nähdä lisää tuotteitamme?

Inspiraatiogalleria

SEINÄLLE JA KATTOON RIPUSTETTAVAT VIBE-PANEELIT

  • Hyllystöt saavat aikaan persoonallisuutta ja kodikkuutta
  • Akustiset ominaisuudet takaavat paremman ääniympäristön
  • Suuri kangas-, väri- ja petsivalikoima
  • Vibe Focus -sermit valmistetaan FSC-merkitystä puusta
  • Koko sarja valmistetaan Ruotsissa
  • Irrotettava verhoilu

 

SEINÄLLE JA KATTOON RIPUSTETTAVAT PANEELIT – JOTAIN KAIKILLE

AVOIMEN TYÖYMPÄRISTÖN AKUSTIIKKA

Nykyajan avoimet työympäristöt ovat haasteellisia ääniympäristöjensä kannalta. Paremman ääniympäristön luomisessa tärkeässä osassa ovatkin tilaa jakavat ja ääntä vaimentavat tuotteet.

 

LUE LISÄÄ

Toiminnot ja lisävarusteet

Vibe-sarjaa on saatavana monilla lisävarusteilla, jotka tarjoavat sekä muotoja että toimintoja. Tätä kattavaa sarjaa on helppo mukauttaa ja samalla luoda sen avulla persoonallista ilmettä.

VIBE – MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

Vibe-sermi/paneelisarja tarjoaa rajatonta joustavuutta. Huolimatta siitä, minkä tyyppisen sermin valitset, voit aina ilmentää persoonallisuuttasi ja luovuuttasi. Käytössäsi on sitä paitsi kestävä tuote, joka on tuotettu vastuullisesti ja resursseja tehokkaasti hyödyntäen kaikissa tuotantoketjun osissa.

 

TUOTE-ESITTEESEEN

VIBE-PÖYTÄSERMIT

Ääntä vaimentavat pöytäsermit luovat työpisteisiin rauhaa ja hiljaisuutta. Värivalintojen ja lisävarusteiden avulla onnistuu oman uniikin keitaan luominen kelle tahansa.

 

LUE LISÄÄ

VIBE-LATTIASEINÄKKEET

Vibe-lattiaseinäkkeet vapauttavat. Voit helposti pidentää tai lyhentää tiloja, jakaa tiloja pienempiin osiin tai vain rajata työtilasi saadaksesi hieman enemmän rauhaa ja hiljaisuutta. Persoonallista ilmettä voit puolestaan lisätä värivalinnoilla ja lisävarusteilla.

 

LUE LISÄÄ

Tilatehokasta äänenvaimennusta

Seinälle ja kattoon ripustettavat paneelit edistävät tervettä ääniympäristöä ilman lattia- tai pöytätilaa. Tämä tilatehokas ratkaisu tekee toimistosta myös helpommin siivottavan.

Ladattavat

HI-Res Images

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.