KULJE OMAA TIETÄSI

 

Vibe-pöytäseinäkkeet – työrauhaa ja yksityisyyttä

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA. Vibe-pöytäseinäkkeiden avulla jokainen työntekijä voi saada omaa rauhaa jopa monitilatoimistoissa ja muissa avoimissa työympäristöissä. Seinäkkeet on helppo asentaa, ja niitä on saatavana monta eri kokoa ja väriä. Lue lisää

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

Haluatko nähdä lisää tuotteitamme?

Inspiraatiogalleria

VIBE-PÖYTÄSEINÄKKEET

  • Laaja valikoima
  • Akustiset ominaisuudet takaavat paremman ääniympäristön
  • Lisävarusteet luovat joustavuutta ja persoonallisuutta
  • Suuri kangas-, väri- ja petsivalikoima
  • Irrotettava verhoilu
  • Vibe Focus -seinäkkeet valmistetaan FSC-merkitystä puusta
  • Voidaan yhdistää muihin sarjoihin, kuten Space-sarjaan
  • Koko sarja valmistetaan Ruotsissa

 

PÖYTÄSEINÄKKEET – LUO OMA TYÖTILASI

Toiminnot ja lisävarusteet

Vibe-sarjaa on saatavana monilla lisävarusteilla, jotka tarjoavat sekä muotoja että toimintoja. Tätä kattavaa sarjaa on helppo mukauttaa ja samalla luoda sen avulla persoonallista ilmettä.

VIBE – MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

Vibe-seinäkesarja tarjoaa rajatonta joustavuutta. Huolimatta siitä, minkä tyyppisen seinäkkeen valitset, voit aina ilmentää persoonallisuuttasi ja luovuuttasi. Käytössäsi on sitä paitsi kestävä tuote, joka on tuotettu vastuullisesti ja resursseja tehokkaasti hyödyntäen kaikissa tuotantoketjun osissa.

 

TUOTE-ESITTEESEEN

VIBE-LATTIASEINÄKKEET

Vibe-lattiaseinäkkeet vapauttavat. Yhdistettävien Vibe Tube -putkien ansiosta voit helposti mukauttaa ja jakaa tiloja. Oman uniikin ilmeen luominen onnistuu puolestaan värivalinnoilla ja lisävarusteilla. 

 

LUE LISÄÄ

SEINÄLLE JA KATTOON ASENNETTAVAT VIBE-SEINÄKKEET

Seinäkkeiden kiinteiden asentojen avulla on helppo luoda symmetriaa sekä parantaa koko toimiston ääniympäristöä. Seinäkkeiden sijoittelu tekee niistä tilan käytön suhteen tehokkaita, sillä ne eivät tarvitse tilaa lattialla tai pöydillä. 

 

LUE LISÄÄ

Light vai Focus – sinä valitset

Vibe-pöytäseinäkkeillä voidaan luoda omia tiloja keskittymistä ja itsenäistä työskentelyä varten. Pöytäseinäkkeitä on saatavana kaksi versiota, Light ja Focus, joiden akustiset ominaisuudet eroavat toisistaan. Valitse ääntä enemmän vaimentavat Focus-seinäkkeet tiloihin, joissa halutaan työskennellä rauhassa.

Ladattavat

HI-Res Images

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.