LUOVA JA ÄÄNTÄvaimentava

 

 

Modulaarista akustiikkaa. Prim toimii sekä luovana tilanjakajana että tehokkaana äänenvaimentimena. Se lisää toimistoon persoonallista leimaa, joustavuutta ja modulaarisuutta. Lue lisää

LUO TILOJA TILOIHIN

Haluatko katsoa lisää tuotekuviamme?

Inspiraatiokuvia

"Prim on tuote, jolla halusin muotoilla elävän ja luovan tuotekonseptin. Toiminnallinen ja ääntävaimentava tilanjakaja, joka lisäksi tuo tilaan inspiraatiota. Pehmeät ja miellyttävät muodot on suunniteltu luomaan 3D-tunnelmaa varjon ja valon leikkiessä pinnoilla."

Christian Halleröd, Christian Halleröd Design 

HALUATKO LISÄTIETOA PRIMISTÄ?

Ota yhteyttä

äänitason hallinta

Käytännöllinen Prim tarjoaa hyvät akustiikkaominaisuudet. Ääni yleisesti, ja etenkin matalataajuuksinen ääni tuulettimista ja tietokoneista, on osoittautunut huonoksi ihmisille. Kehitimme Primin yhteistyössä Akustikfaktan kanssa jotta saavuttaisimme täydellisen äänenvaimennysominaisuuden. Prim on testattu ja selviytynyt uuden SS25269 normin vaatimustasosta. Tämä takaa korkean laadun ja parhaan mahdollisen äänenvaimennuksen sarjan jokaiselle tuotteelle.

kestävää äänenvaimennusta

Prim on alusta loppuun kestävästi muodostettu. Kaikki äänenvaimentimet koostuvat Rd:fill materiaalista, joka on ainutlaatuinen materiaalisekoite joka valmistetaan Kinnarpsin omista jäännösmateriaaleista kuten polyesteristä ja PET materiaalista. Muuttamalla oman tuotantomme materiaalijäämät uusiomateriaaliksi, voidaan seinäkkeet (sermit, teräsputket, kiinnikkeet, kytkennät, jne.) helposti erotella, mikä tekee Prim-sermeistä kokonaan kierrätettävän valinnan.

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

Ladattavat

3D Models / CAD

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.