Referenssi: Nurmon lukion uudistettu opettajanhuone

TOIMINNALLISIA TILOJA ERILAISTEN TEHTÄVIEN TEKEMISEEN

Nurmon lukio on noin 300 opiskelijan koulu, joka painottaa matematiikkaa ja luonnontieteitä ja pystyy tarjoamaan laajan kurssitarjonnan. Koulun vahvuutena on myös se, että opiskelijat ja opettajat tuntevat toisensa ja siten opettajilla on mahdollisuus yksilöllisesti ohjata ja tukea opiskelijoita heidän opinnoissaan.

Kinnarps toteutti lukion opettajahuoneeseen työympäristömuutoksen tehtävien mukaisten tilojen hengessä siten, että opettajien käyttöön saatiin erilaisia työtehtäviä tukevia kalusteryhmiä.

TEK_0214_371px.jpg

viihtyvyyttä YHTENÄISELLÄ SUUNNITELMALLA

Opettajan huoneeseen oli vuosien varrella kertynyt erilaisia kalusteita ja materiaaleja, joiden yhteensopivuus oli vähäinen eikä viihtyisyys myöskään ollut paras mahdollinen.

Tilat haluttiin toimivammiksi ja kalusteet vastaamaan paremmin tarpeita. Toiveena oli tila, joka olisi kokonaisuus ja antaisi myös mahdollisuuden työyhteisön lyhyiden palaverien pitämiseen sekä tarjoaisi erilaisia levähdyspaikkoja sekä tilan esimerkiksi eväiden syöntiin.

Yhteenveto

Projektissa oli tarve kokonaisvaltaiselle uudistukselle, johon käytettiin suunnitellusti koko tilaa. Kaikki entiset kalusteet poistettiin samoin merkittävä määrä hyllyihin kertyneistä tavaroista.

Tavoitteena oli opettajanhuone, jossa on helppo viihtyä ja hoitaa työasioita miellyttävässä ympäristössä.

Uudistuksen myötä tilaan saatiin kokonaisuus, jossa erilaiset käyttömuodot ja viihtyisä työympäristö toteutuvat mukavalla tavalla.

 

 

Opettajanhuoneen kalusteet

Plint

Plint

Deli

Deli

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Apollo

Apollo

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia