Referenssi: Uudenmaan seniorikodit

TAUSTA
Vantaan Kuninkaanmäkeen valmistuneessa hoitokoti Kuninkaanhovissa on 38 asukaspaikkaa. 2-kerroksinen rakennus sijaitsee monimuotoisella rinnetontilla ja sen suunnittelussa on huomioitu erityisesti esteettömyys. Muistihäiriöisille henkilöille suunnatussa hoitokodissa toimii vuokralaisena Uudenmaan Seniorikodit. Uudenmaan Seniorikotien toiminta-ajatuksena on tuottaa luotettavien ja pitkäjänteisten kumppanien kanssa korkeatasoista, turvallista ja kodikasta ikäihmisten asumista ja hoivaa Uudenmaan alueella.

Hankkeen tiedot

Vuosi: 2014
Asiakas: Uudenmaan Seniorikodit, Kuninkaanhovi, Vantaa
38 asiakaspaikkaa 

TAVOITE
Hoivakodeissa korostetaan hyvän ja joustavan arjen merkitystä sekä turvallisuudentunteen luomista, joten tilojen sisustussuunnittelun haluttiin vastaavan näihin tarpeisiin.

Kinnarpsin kalusteissa on ergonomisia ominaisuuksia, joilla voi auttaa työntekijöitä tekemään hyvää tulosta fyysisesti ja henkisesti vaativassa työssä. Niiden avulla voi myös parantaa tilojen viihtyisyyttä sekä luoda esteetöntä kodinomaisuutta samalla kohentaen asukkaiden mielialaa.

Haluatko lisätietoja hoivatilojen ratkaisuista?

Ota yhteyttä

RATKAISU
Kuninkaanhovissa on käytetty ratkaisuja joilla tiloja voi muuntaa eri käyttötarpeissa. Tuolit ja pöydät voi siirtää kätevästi tilan käytön muuttuessa esim. ruokailusta jumppatuokion tarpeisiin.
Malliston takana ovat monipuoliset yhtenäiset tuoteperheet. Kokonaisuus on visuaalisesti selkeä ja yhtenäinen, kun saman tuoteperheen sisältä löytyvät kalusteet oleskelutilaan, ruokailutilaan ja asukashuoneisiin.

Kuninkaanhovissa on käytössä mm. Kinnarpsin mallistoon kuuluvia NC Nordic Caren tuotteita kuten Elin-sarjan tuoleja, nojatuoleja ja sohvia sekä Ellinor säilytyskalusteita. Istuinkalusteissa on irrotettava verhoilu. Ruokailutilan Elin-tuolien jalat on varustettu pyörillä hoitohenkilökunnan työn helpottamiseksi. Tuoleja on kahta korkeutta – korkeammista tuoleista on helpompi nousta ylös.