Kinnarps Colour Studio – Kestävät ja harmoniset korkealaatuiset materiaalit

Kinnarps Color Studio (KCS) on toimistoihin, kouluihin ja hoivaympäristöihin suunniteltu materiaalivalikoimamme, jonka painopisteitä ovat kestävyys, laatu ja harmonisuus. Se koostuu houkuttelevista ja kestävistä materiaaleista, jotka on huolellisesti testattu ja kokeiltu sopimaan erilaisiin tiloihin Laajasta valikoimasta löydät helposti haluamasi tyylin ja toiminnallisuuden. Puuta, metallia, muovia ja tekstiilejä, värejä ja kuvioita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja muuhun sisustukseen. Harkittu valikoima, joka luo harmonisen ja kestävän kokonaisvaikutelman ja mahdollistaa oikean materiaalin ja värin valinnan oikeaan paikkaan ja toimintaan.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä jo tänään

Kestävät materiaalit

Kestävän sisustuksen on toimittava pitkään sekä muotoilun että laadun osalta. Eri ympäristöissä esiintyy eritasoista kulumista, mikä on otettava huomioon sekä materiaalityypin että värivalinnan suhteen.

KCS-valikoimamme on kehitetty tulevaisuuden vaatimukset täyttäväksi sekä ulkoasun että toimivuuden osalta. Useimmilla kankailla on EU-ympäristömerkki, joka myönnetään tuotteille, jotka täyttävät tiukat ympäristö-, toiminnallisuus- ja laatuvaatimukset. Monet kankaat ovat myös OEKO-TEX®-sertifioituja, mikä varmistaa, että ne on valmistettu kestävästi eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja.

95 % käyttämästämme puusta on FSC®-merkittyä, mikä takaa vastuullisen metsänhoidon ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Olemme varmistaneet, että kaikki materiaalimme on valmistettu ympäristön ja yhteiskunnan kannalta vastuullisissa olosuhteissa.

Korkealaatuiset materiaalit

Materiaalin ja värin valinnalla on merkittävä vaikutus tuotteen toimivuuteen ja huoltovaatimuksiin sekä sisustukseen. Siksi kaikki materiaalimme on huolellisesti valittu, testattu ja niiden laatu on varmistettu, jotta ne täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Ompelemme huonekalujemme verhoiluosat omassa tuotantolaitoksessamme Skillingarydissä, Ruotsissa, ja testaamme verhoilun paikan päällä varmistaaksemme laadun sovellettavien vaatimusten mukaisesti. Keskitymme erityisesti ympäristöihin, joissa kulutus on kovaa, kuten kouluihin ja terveydenhuollon ympäristöihin.

Valikoimassa on erihintaisia kankaita pelkistetyistä ylellisempiin materiaaleihin. Kaikki kankaat ovat kestäviä, ja Martindale-luokitus on vähintään 50 000. Tämä tarkoittaa, että huonekalumme ovat kulutusta kestäviä ja kestävät pitkään julkisissa tiloissa. Verhoilut täyttävät myös eurooppalaisen standardin EN 1021-1 & 2 paloluokituksen vaatimukset, mikä takaa turvallisen sisustuksen. Jotkin kankaista ovat pestäviä tai niistä voidaan pyyhkiä lika pois, ja sopivat siten ympäristöihin, joissa tämä on tarpeen. Kaikki kankaamme täyttävät Möbelfaktan vaatimukset, jotka takaavat myrkyttömien materiaalien lisäksi myös julkisten tilojen eurooppalaisten laatu- ja turvallisuusvaatimusten noudattamisen.

Harmonisoidut materiaalit

On erittäin tärkeää varmistaa, että kankaat, muut materiaalit ja värit ovat sopusoinnussa keskenään harkitun ja kestävän kokonaisuuden luomiseksi. Kun valitset materiaaleja ja värejä, aloita siitä, mitä toimintoja niiden pitäisi tukea ja mitä käyttäytymistä haluat kannustaa. Erilaiset yhdistelmät parantavat kokemusta, tunnetta ja ilmaisua, jonka haluat luoda.

Kinnarps Colour Studio sisältää satoja materiaaleja ja värejä, jotka on kehitetty yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä yhdistelmiä ja houkuttelevia sisustusratkaisuja. Samasta valikoimasta löydät erilaisia tyylejä ja ilmeitä. Materiaalit on helppo harmonisoida muun sisustuksen kanssa yhteensopivaksi.

Tavoitteena on tarjota monipuolinen ja helposti käytettävä paletti luovien, houkuttelevien ja kestävien ympäristöjen suunnittelemiseen.