Synchronised

by Kinnarps Colour Studio

Nyt lanseeraamme petsatun saarnin uusissa väreissä. Korkealaatuinen viilu ja käsityömäinen värjäysprosessi saavat aikaan harmonisia värejä, jotka korostavat puun luonnollista pintakuviota. Vahvista vaikutelmaa tekstiileillä ja muilla Kinnarps Colour Studion materiaaleilla valitse yhteen sopivat sävyt tai yksivärinen ilme.

Uusia materiaaleja Kinnarps Colour Studiossa

Lanseeraamme Kinnarps Colour Studiossa nyt uusia, mielenkiintoisia materiaaleja. Petsattu saarniviilu yhdessätoista ainutlaatuisessa värissä, joita voi yhdistellä muihin Kinnarps Colour Studion tekstiileihin ja materiaaleihin. Samalla lisäämme vakiovalikoimaamme tummanruskean tammiviilun. Toinen uutuus on tummanharmaa laminaatti, jota voidaan käyttää tyylipuhtaissa yhdistelmissä muiden materiaaliemme kanssa. Lisäksi esittelemme mustan linoleumin pöytämateriaalina - luonnollista ja tyylikästä. Kaikki uudet materiaalit sisältyvät vakiovalikoimaamme, mikä tarkoittaa, että saamme toimitettua niitä nopeasti ja tehokkaasti todella suuriinkin projekteihin. Täältä voit lukea lisää uusista petseistämme.

YKSITOISTA UUTTA PETSIVÄRIÄ
– ARKKITEHTIEN VALINTOINA

Kinnarps Colour Studion uudet värit ja materiaalit on valittu tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, sisustajien ja suunnittelijoiden kanssa. Lue lisää eriväristen petsien ja materiaalien yhdistelystä.

"Valinnan mahdollisuuksia lisäämällä työ visiosta todellisuudeksi tulee entistä luovemmaksi. Petsatun viilun ansiosta puu tuntuu aidolta ja luonnolliselta, sillä siitä näkee edelleen, että se on luonnonmateriaalia. Mielestäni uusia petsejä on helppo yhdistellä uuteen sisustukseen, löytää pohjaväri petsistä ja yhdistellä siihen muita materiaaleja."

Ingrid Ehrnebo, White Arkitekter

PETSATTU VIILU – KESTÄVÄ VAIHTOEHTO

Kun valitset petsatun saarniviilumme, teet kestävän ja ympäristöystävällisen valinnan, koska valmistamme viilun toimistokalusteisiimme FSC®-sertifioidusta puusta, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Petsi koostuu vedestä ja väriaineesta. Se ei sisällä liuotinaineita, ja se levitetään pinnalle suljetussa prosessissa.

UUTUUS!

MUSTA LINOLEUMPÖYTÄTASO

Nyt saat pöytätasoja mustalla linoleumilla pinnoitettuina. Linoleum on ihanalta tuntuva luonnonmateriaali, joka on helppo pitää puhtaana ja joka parantaa työpaikan ääniympäristöä.

 

Lue lisää

UUTUUS!

TUMMANHARMAA LAMINAATTI

Nyt lanseeraamme pöytiimme tummanharmaan laminaatin. Sävy on sovitettu täysin yhdisteltäväksi muiden materiaaliemme kanssa, ja se antaa runsaasti tilaa erilaisten tyylien ja luovien ideoiden toteuttamiseen.

 

Lue lisää

UUTUUS!

TUMMANRUSKEA TAMMI

Nyt lisäämme vakiovalikoimaamme tummanruskean tammen. Petsattu pinta luo ylellisen vaikutelman, sillä se korostaa tammen luonnollista pintakuviota ja tuo sisustukseen painoa ja syvyyttä. Ajatonta ja tyylikästä!

 

Lue lisää

INSPIRAATIOTA SÄVY SÄVYYN

Näin voit yhdistellä petsattua saarniviilua tekstiilien ja muiden materiaalien kanssa