KUTSU: TYÖKYKYÄ YLLÄPITÄVÄN TYÖYMPÄRISTÖN JÄLJILLÄ

 

tilaisuus hELSINGISSÄ TORSTAINA 17.1. klo 13.30

Tule kuuntelemaan mitä asioita tulee ottaa huomioon, jotta työ monitilatoimistossa olisi miellyttävää ja sujuvaa. Tutustu myös ergonomisiin ja liikkuvuutta lisääviin tuotteisiimme. Tarjolla on sekä suolaista että makeaa.

Aika ja paikka: Torstaina 17.1.2019 klo 13.30 - 16. Kinnarps, Rälssintie 2, 0072 Helsinki.

Ilmoittaudu viimeistään 5.1. mennessä täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Tilaisuus on suunnattu työfysioterapeuteille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille työympäristön ergonomiasta ja monitilaratkaisuista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen on sitova.

Ohjelmassa puhujana:
Pia Sirola: Monitilatoimisto työympäristönä - miten työ sujuu?
Simon Bergholm: Työympäristö ja työelämän tulevaisuustrendit 

Pia Sirola

Monitilatoimisto työympäristönä - miten työ sujuu? Pia Sirola (KM, fysioterapeutti) toimii työympäristökehittämisen asiantuntijana Työterveyslaitoksella. Hänen pääasiallisena tehtävään on tutkia ja kehittää hyvinvointia edistäviä tilaratkaisuja moniammatillisessa tiimissä. Viimeaikaiset hankkeet ovat keskittyneet monitilaympäristöihin, joista hän myös luennoi ja konsultoi.

Pia Sirola, erityisasiantuntija, työtilat, Työterveyslaitos

Simon Bergholm

Onko työympäristön muutos uhka vai mahdollisuus? Voiko työympäristön muutos edistää työhyvinvointia? Miten saada aikaiseksi tehokas ja luova työympäristö, joka antaa mahdollisuuksia vuorovaikutukseen, luo yhteenkuuluvuutta ja saa ihmiset kohtaamaan?

Simon Bergholm, työympäristöasiantuntija, Sales manager, Kinnarps Oy

Käytettävyys, ergonomia, työn sujuvuus, uuden oppiminen, teknologia...