KUTSU

KESKITTYMISTÄ VAALIVA TYÖYMPÄRISTÖ

AAMUbrunssi hELSINGISSÄ TI 11.6. klo 8.30-11.

Tule kuuntelemaan mitä aivotutkija Mona Moisala on mieltä nykyisestä työelämästä, ja mitä muutoksia työympäristössä tulisi tehdä jotta työ sujuisi aivoystävällisesti ja palkitsevasti. Tilaisuudessa kuulet myös asiakkaamme puheenvuoron onnistuneesta työympäristön muutoksesta. Terhi Räsänen kertoo Rocla Oy:n toimitilamuutoksesta ja fiiliksistä uusissa tiloissa. Tutustu samalla työn sujuvuutta lisääviin ratkaisuihimme sekä kevään raikkaisiin uutuuksiin. Tarjolla on myös pientä purtavaa, suolaista ja makeaa.

Aika ja paikka: Tiistai 11.6.2019 klo 8.30 - 11.00. Kinnarps showroom, Rälssintie 2, 0072 Helsinki.

Ilmoittaudu viimeistään 3.6. mennessä täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Tilaisuus on suunnattu asiakkaillemme sekä suunnittelijoille ja myös muille työympäristön muutoksesta ja monitilaratkaisuista kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja sisältää tarjoilua. Ilmoittautuminen on sitova.

HUOM! TILAISUUS ON TÄYNNÄ!
OTAMME KUITENKIN VASTAAN ILMOITTAUTUMISIA JONOTUSLISTALLE JA ILMOITTELEMME MIKÄLI PAIKKOJA VAPAUTUU.

Ohjelmassa puhujina:

Aivojen hyvinvointi modernissa työympäristössä

Mona Moisala on tutkinut muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu kun ihminen multitaskaa, tai kun aivot ovat ylikuormittuneessa tilassa. Hän on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Miten aivotutkimusta voidaan hyödyntää monitilan suunnittelussa? 

Mona Moisala, aivotutkija ja psykologian tohtori.

 

Case: Rocla. Näin ratkaistiin muutoksen haasteet.

Roclalla kaivattiin kipeästi ratkaisuja meluongelmaan. Neuvotteluhuoneiden koettiin olevan aina täynnä ja lisäksi oli toive myös erilaisista kokous- ja kohtaamistiloista. Myös ergonomiaan toivottiin parannusta, jotta kaikilla olisi mahdollisuus lisätä liikkumista työpäivään. Miten tilojen muutosprojekti onnistui?

Terhi Räsänen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Rocla Oy

 

Onko työympäristön muutos uhka vai mahdollisuus?

Miten toteutetaan tehokas ja luova työympäristö, joka antaa mahdollisuuksia vuorovaikutukseen, luo yhteenkuuluvuutta ja saa ihmiset kohtaamaan? Missä asioissa Kinnarps voi olla avuksi?

Simon Bergholm, työympäristöasiantuntija, Kinnarps Oy

Ilmoittaudu mukaan!

Keskittyminen, digityö, aivot, kuormitus, ergonomia, työympäristö, uuden oppiminen, teknologia...