tila hyvinvoinnille

HOIVAYMPÄRISTÖJEN SUUNNITTELUSSA ON KYSE HYVINVOINNIN MAHDOLLISTAMISESTA. SAADA IHMISET TUNTEMAAN OLONSA KOTOISAKSI ON MEIDÄN VASTUULLAMME. RATKAISUMME PYRKIVÄT TUKEMAAN SITÄ.

KOKONAISRATKAISUT - ETEISESTÄ SISÄTILOIHIN

Tarjoamme kokonaisratkaisuita hoivaympäristöihin: kaikkea tervetulleeksi toivottavista vastaanottoalueista piristäviin päivähuoneisiin asiakkaille ja henkilökunnalle. Käyttäen pitkää kokemustamme, tarjoamme kokonaisvaltaista tukea ja ohjausta, pyrimme tekemään toiminnasta jouhevaa ja niin itseohjautuvaa kuin mahdollista.

konseptit & ominaisuudet tukemaan myönteisiä tiloja

Lämmin, kutsuva tila vahvistaa tyyneyttä ja turvallisuutta. Hyvin suunnitelty sisäänkäynti avaa ovia tehokkuudelle. Miellyttävä odotustila saa ajan kulumaan nopeasti. Kun luodaan ratkaisuja erityisiin tarpeisiisi, ovat nämä kokeillut ja testatut konseptimme koko työmme tukena.

fiksu, herkkä, kannustava sisustus

Ergonomia, laatu, kestävyys, innovaatiot ja muotoilu ovat avaintekijöitä kun suunnittelemme ja kehitämme kalusteratkaisuja hoivaympäristöihin. Näin ollen ymmärrämme, että kalusteiden tulee olla helppokäyttöisiä, käteviä siirtää ja ylläpitää. Vakaus ja kestävyys ovat tärkeitä asioita, pois sulkematta kutsuvaa, miellyttävää ja mukavaa lämminhenkisyyttä.

HALUATKO TIETÄÄ TILOIHINNE SOPIVISTA RATKAISUISTA?

Ota yhteyttä

vastaanotto - ensimmäinen vaikutelma

Hoivaympäristöjen vastaanottotilat määrittävät koko vierailun sävyn. Toivottaa tervetulleeksi turvallisella, lohdullisella ja lämpimällä tavalla. Se on tärkeä tekijä, joka määrittää tuleeko käynnistä hyvä vai huono. Olemme tottuneet suunnittelemaan odotus- ja vastaanottotiloja, jotka luovat levollista tunnelmaa.

päivähuoneet - yhteisölliseen toimintaan ja viihdytykseen

Viehättävä, kutsuva tila on sopiva sekä yksilöille että ryhmille. Lukeminen, pelaaminen, soittaminen, TV:n katselu tai istuminen ja ympäristön touhujen tarkkailu tapahtuu täällä. Mukavat istuimet ja helposti saatavilla olevat säilytyskalusteet materiaalien säilyttämistä varten tekevät päivähuoneista suosittuja. 

kahvilat - päivittäiseen ruokailuun ja jutteluun

Missä syömme, vaikuttaa meidän ruokailukokemukseemme, mutta myös yleiseen terveyteemme. Viihtyisien ruokailutilojen suunnittelu on enemmän kuin hyvän näköisten tilojen luomista. Tuoksut ja äänet täytyy myös ottaa huomioon. Rauhallinen, reipas ympäristö saa ruuan maistumaan paremmalta ja tekee ihmisistä iloisempia.

oma huone - lepoon ja virkistymiseen

Jokainen tarvitsee turvapaikan, hiljaisen tilan jossa plautua hälinästä ja hyörinästä. Tämä on erityisesti totta hoivaympäristöissä, joissa hyvinvointi on kaikkein tärkeintä. Tämä mielessä olemme suunnitelleet ergonomisesti eheitä, miellyttävieä tiloja jotka tukevat lepoa ja palautumista.

kokoontumispaikat - kokouksiin ja tapahtumiin

Nämä yhteiset tilat sulkevat sisäänsä suurempiakin ryhmiä ja tapahtumia. Kokemuksemme kokoontumistilojen suunnittelusta tarjoaa näkemyksen jolla voi minimoida häiriötekijöitä ja varmistaa, että ryhmän mielenkiinto säilyy.

henkilökunnan tilat - keskusteluihin & toimistotyöhön

Henkilökunta tarvitsee tietysti omat tilansa. Onpa kyseessä hallinnollisiin tehtäviin keskittyminen tai keskustelut kollegojen kanssa, luomme ympäristöt jotka ovat sekä ergonomiset että viihtyisät: sopivat vetäytymiseen.

Haluatko nähdä lisää esimerkkejä erilaisista hoivaympäristöistä?

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.