Lisäpalvelut

HELPOTA OMAA OLOASI

VALINNAISET PALVELUT LUOMAAN MUKAVUUTTA & HELPPOUTTA

LEASING - kalusteiden vuokraaminen ostamisen sijaan

Vuokraaminen antaa sinulle paremman kontrollin investoinnille verrattuna ostamiseen. Sen lisäksi sinun ei tarvitse käyttää aikaa inventaarilistojen tekemiseen. Parasta on, että voit lisätä, poistaa ja vaihtaa kalusteita tarpeen mukaan. (esim. jos toimintasi laajanee.)

10 SYYTÄ VUOKRATA KALUSTEET

1

säilytä likviditeetti

Varusta tilasi toimivalla kalustuksella sitomatta yrityksesi pääomaa.

2

yhden pysähdyksen kauppa kaikkiin sisustustarpeisiisi

Meiltä voi vuokrata kaiden: kalusteet, matot, tekstiilit, valaisimet ja muuta.

3

jätä laina koskemattomaksi

Käytä lainarahat muihin hankintoihin, kuten tulevaisuuden kannalta tärkeään yritystoiminnan kehittämiseen.

4

mukauta tilasi työelämän muutoksiin 

Leasing takaa joustavuuden. Muuta, lisää tai poista tuotteita kun tarpeet - ja aika - muuttuvat.

5

vapauta taseesi

Kinnarps omistaa sisustuksen, joten taseesi säilyy muuttumattomana.

6

vakuutus sisältyy

Asiakaskohtainen kaiken kattava vakuutus, edullinen ja vähennyskelpoinen kokonaisuus kuuluu jokaiseen leasingsopimukseen.

7

budjetoi sisustuksen kuukausikuluihin

Kuukausittainen käyttökulu on liiketoimintakustannus.

8

sopimuksen pituus on sinun päätöksesi

12 kuukautta, 3 vuotta tai enemmän. Valitse aikajakso joka sopii yrityksellesi.

9

koko kulu on vähennyskelpoinen

Vuokra on 100% vähennyskelpoinen kulu, sekä verotuksessa että tuloksessa.

10

vaihtoehtoja kun sopimus päättyy

Voi ostaa kalusteet tai jatkaa sopimusaikaa seuraavan periodin. Se on täysin päätettävissäsi.

KIINNOSTAAKO? AUTAMME SINUT ALKUUN

Ota yhteyttä

TARPEISIISI VASTAAVIEN RATKAISUIDEN SUUNNITTELU

sisustussuunnittelu

Luomme yrityksesi toiminnan ja sen asettamien tarpeiden mukaisia tehokkaita, toimivia ja samalla viihtyisiä työympäristöjä. Yhdessä ideoimme ja visioimme optimaaliset tila- ja kalusteratkaisut, jotka muuntuvat toimintasi mukaisesti, joustavat ja kestävät aikaa. Suunnittelemme niin yksittäisen työhuoneen kuin suuren työympäristökokonaisuudenkin ja luomme tilat joissa mitään ei ole unohdettu.  

 

Ota yhteyttä

AKUSTIIKKASUUNNITTELU

Yhdessä asiantuntevien akustiikka-asiantuntijoiden kanssa luomme ratkaisut juuri sinun yrityksellesi. Katsomme, että jokainen työpaikka, rakennus ja työntekijä on ainutlaatuinen. Sen tähden ääniympäristön suunnittelu on aina tapauskohtaista. Miellyttävän äänimaiseman luomme käyttämällä mattoja, kattoelementtelä, kalusteita ja verhoja - osaamisemme hyvinvoinnin kannalta sopii hyvin mukaan kuvioon.

Ota yhteyttä

valaistussuunnittelu

Jotta voisit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti on valon laadulla merkitystä. Yhdessä alan asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa löydämme parhaat ratkaisut päivänvalon ja valonlähteiden yhdistämiseen. Kustannustehokkaat ratkaisut luovat työympäristöllesi parhaan valaistusratkaisun.

Ota yhteyttä

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ SISUSTUSRATKAISUISTA?

Ota yhteyttä

HUOLEHDIMME TUOTTEISTASI MONELLA TAVALLA

uudista kalusteesi puhdistuspalvelumme avulla

Joidenkin käyttövuosien jälkeen kalusteet ja matot menettävät raikkautensa pölyn ja lian takia. Puhdistus ja huoltotoimet ovat tällöin viisaampi investointi kuin uusien hankinta. Helpoilla puhdistustoimilla voimme saada sisustuksesi taas loistamaan ja luomaan tiloihin raikasta tunnelmaa.

Ota yhteyttä

piilota sotkuiset johdot

Siisti työympäristö tarjoaa monia hyötyjä. Se ei ainoastaan ole helpompi pitää järjestyksessä, vaan myös mukavampi. Se on myös turvallisempi esim. tulipalovaara on pienempi. Tämän palvelumme avulla siistimme työympäristösi ja piilotamme sotkuiset kaapelit turvallisesti.

 

Ota yhteyttä

UUSIOKÄYTTÖ TAI VANHAN KALUSTEEN KIERRÄTYS

Kun tiloja uudistetaan, löytyy aina kalusteita joista pitää päästä irti. Jos et myy tai uudelleenkäytä kaikkea mitä sinulla jo on, anna meidän huolehtia niistä. Haemme pois ja katsomme, että tuotteet kierrätetään tai uusiokäytetään parhaalla tavalla.

 

Ota yhteyttä

TARVITSETKO APUA MUUTTOON TAI KALUSTEIDEN VARASTOINTIIN?

pyydä meiltä muuttotarjous

Vaihtamassa toimistoa? Muuttamassa osaa organisaatiosta? Palvelemme ja huolehdimme muuttoon liittyvästä hulinasta. Huolehdimme siitä, että projekti tulee johdetuksi ja kalusteet turvallisesti kuljetetuksi uuteen paikkaan ja lupaamme että muutostasi tulee kustannustehokas ja vaivaton. Ja tietysti ympäristövaikutuksiltaan vähäisin.

Ota yhteyttä

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ MUUTTO TAI VARASTOINTIPALVELUSTAMME?

Ota yhteyttä

Autamme sinua ergonomiassa, toimistosi sisustamisessa & muutoksen johtamisessa

Ergonomiakartoitus

Tarjoamme kokonaisvaltaisia työympäristöratkaisuja joiden keskiössä on ergonomia ja terveys. Yhdessä ergonomia-alan ammattilaisten kanssa ehdotamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

MUUTOKSEN HALLINTA

Muutokset ovat vaikeita. Niissä on kysymys vaativista kokonaisuuksista ihmisten ja tekniikan välillä ja ne vaativat varovaisuutta ja harkintaa. Meillä on palveluksessamme kokeneita muutoksen hallintaan perehtyneitä työntekijöitä, jotka auttavat johtamaan monitahoisia projekteja esim. muuttojen ja muuttuneiden työmenetelmien yhteydessä.

Ota yhteyttä

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.