KOULUTUSYMPÄRISTÖLLÄ ON VAIKUTUS TULEVAISUUTEEN

ON KUNNIA LUODA TYÖYMPÄRISTÖRATKAISUJA, JOTKA VAIKUTTAVAT TULEVIIN SUKUPOLVIIN SAAKKA. kOULUT EIVÄT AINOASTAAN OLE SUURIMPIA TYÖPAIKKOJAMME, VAAN NE OVAT MYÖS KAIKKEIN TÄRKEIMPIÄ

75 vuoden kokemus oppimisympäristöistä

Vuosikymmenien kokemus on opettanut meidät ymmärtämään kuinka ympäristö vaikuttaa työmme tulokseen. Kinnarpsin koulukalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon sekä oppilaiden kokoerot että opettajien työergonomia. Sen lisäksi kalusteet on suunniteltu sopiviksi ryhmätyöhön, erikoisluokkiin sekä yhteisiin tiloihin. Tilan yleinen viihtyvyys on myös tärkeä osa ergonomiaa.  Fiksut, oppimista tukevat, viehättävät ratkaisut antavat oppimiselle mahdollisuuden kasvaa ja yltää täyteen mittaansa.

HALUATKO TIETÄÄ MIKÄ RATKAISU SOPISI KOULUUNNE PARHAIMMIN?

Ota yhteyttä

KOKONAISRATKAISUT, INSPIROIVAT SISUSTUKSET

Haluatko nähdä lisää tuotteitamme?

Inspiration Gallery

erilaisia luokkahuoneita - eri oppimismenetelmiin

On olemassa lukemattomia tapoja oppia, ja monia erilaisia opetusmenetelmiä. Jotta nämä kaikki voitaisiin ottaa käyttöön, luomme monenlaisia opetusympäristöjä. Otamme huomioon sekä opettajat että oppilaat yksilöinä jollaisia he ovat. Asennamme kalusteet jotka ovat sekä ergonomisia, että ääniympäristöön sopivia. Opetustilat tulisi sovittaa erilaisille yksilöille sopiviksi, ei päin vastoin.

säilytysTILAT KOULUIHIN

Käytävät ovat paljon muutakin kuin kulkuväyliä. Ne toimivat kohtaamistiloina, joissa oppilaat keskustelevat sekä liikkuvat paikasta toiseen. Toiminnalliset kalusteet voivat olla perusta, joka tukee hyvää koulupäivää. Jykevät ja kestävät lokerot, jotka kestävät jatkuvaa käyttöä ja ovat kätevät ja hyvin muotoillut, auttavat järjestämään kirjat, kynät ja paperit.

uusi teknologia tarvitsee uudet tilat

Päämäärämme on yhdistää kaksi maailmaa tarjoamalla paikka kirjoille ja muille painotuotteille aivan tietokoneiden naapurissa. Lisäksi teemme tilaa keskustelulle ja asioiden pohtimiselle mikä on yhtä tärkeää kuin se, että henkilökunta on helposti tavoitettavissa. Kaikki nämä ominaisuudet tukevat sujuvaa oppimista.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ KOULUTILOJEN KALUSTEISTAMME?

Katso tuotteet

KALUSTEILLA ELÄVÖITETÄÄN KIRJASTO

Sen lisäksi, että kirjastossa on hyllyjä kirjoille, on kirjasto koulun sydän ja sielu. Olemme osaajia muuttamaan tämän tilan syväoppimisen ja pohtimisen vyöhykkeeksi. Intuitiivisesti ergonomiset ratkaisut tukevat jokaisen henkilökohtaista oppimisrupeamaa ja antavat mahdollisuuden rentoon yhteityöhön ja ryhmätyöskentelyyn.

opettajainhuoneEN KALUSTEILLA - keskustelua ja rentoutumista

Tila jossa voi palautua ja kerätä voimia, on erittäin tärkeä. Jokainen täällä vietetty minuutti tarjoaa mahdollisuuden ladata akkuja ja piristyä. Tarjoamalla aidosti virkistymiseen suunnitellun ympäristön jossa on mukavia istuinryhmiä, voi luoda mukavia hetkiä, jotka kantavat pitkälle.

opettajan työhuone - ergonomiaa ja kätevää säilytystilaa

Tuntien valmistelu, kokeiden korjaaminen, keskustelut oppilaiden kanssa - opettajan työhuone on tärkeässä roolissa koulupäivän aikana. Tämän tilan yhtä huolellinen suunnittelu kuin luokkatilojenkin, luo reitin joustavaan ja tehokkaaseen ratkaisuun josta on paljon hyötyä.

HALUATKO NÄHDÄ LISÄÄ ERILAISIA OPPIMISYMPÄRISTÖJÄ?

Ota yhteyttä

MUSIIKKIYHTEISTYÖMME PABLO PAZIN KANSSA

KOULUN JA OPPIMISYMPÄRISTÖN SEKASORTOISTA ÄÄNIMAAILMAA KANNATTAA KUUNNELLA

Hyvä, ergonominen kouluympäristö on edellytys sille, että kaiken ikäiset oppilaat voivat hyvin ja saavuttavat hyviä oppimistuloksia. Valitettavasti todellisuus on toisenlainen ja monet lapset ja nuoret opiskelevat ympäristöissä, jotka ovat suoraan sanoen sopimattomia opiskeluun.

Koulujen sisustusratkaisuiden asiantuntijana ja toimittajana tunnemme suurta mielenkiintoa siihen kuinka kouluympäristö vaikuttaa oppilaisiin ja haluamme nostaa esille meluongelman uudella tavalla. Saadaksemme yhä useammat kuuntelemaan koulun arkea ja tarpeita pyysimme apuun Grammy-palkitun musiikkituottajan Pablo Pazin ja annoimme hänen luoda kappaleen todellisen luokkahuoneen ääniympäristön pohjalta.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

KINNARPSIN TRENDIRAPORTTI 2017

Kinnarpsin TrendiraportTi 2017

Katsaus on kolmas raporttimme, jossa kerromme ja kartoitamme tärkeitä muutoksia jotka vaikuttavat ympäröivässä maailmassa ja joilla on vaikutusta myös työympäristöihimme, tapoihimme pitää kokouksia, oppia ja opettaa. Tällä erää pääasiallisen tarkastelun kohteena ovat oppimisympäristöt pohjoismaissa - Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

LUE LISÄÄ TRENDIRAPORTISTA - KLIKKAA TÄSTÄ

Tarjoamme apua työympäristön muutoksen toteutuksessa.
Alusta loppuun saakka.

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko ratkaisun, joka on juuri sinun toimintasi näköinen? Vai tarvitsetko vain selkeitä tietoja siitä mitä meillä on tarjottavana? Ota yhteyttä - olemme valmiina palvelemaan sinua.