NÄIN LUOT JUURI TEILLE
SOPIVAN OPPIMISYMPÄRISTÖN 

Näin se toimii!       Tämän vuoksi kehitimme Next Educationin

Analyysimme selvittää, mitä tarvitaan juuri teille parhaiten sopivan oppimisympäristön luomiseen. Se antaa hyvät edellytykset oppimista tukevalle ympäristölle ja lähtökohdan sisustusehdotuksen laatimiselle. Tärkeä osa analyysiä on ottaa mukaan ja valmentaa kaikki yksilöt, jotka tulevat oleskelemaan suunniteltavassa ympäristössä. Yritämme siis ensin ymmärtää ja analysoida kouluympäristöä voidaksemme kehittää sitä.

KINNARPS NEXT EDUCATION ON KOKONAISRATKAISU, JOKA HUOMIOI KAIKEN NYKYISEN OSAAMISEN JA LUO AINUTLAATUISEN OPPIMISYMPÄRISTÖN:

Ympäristön, joka tukee niitä aktiviteetteja, joita oppilaat ja opettajat harjoittavat koulussa.

Tehokkaamman tilankäytön ja koko koulurakennuksen hyödyntämisen.

Kestävän ja joustavan sisustuksen.

Tiloja spontaaneihin tapaamisiin ja mahdollisuuden jakaa tietoa myös luokkahuoneen ulkopuolella.

Oppilaiden ja henkilökunnan parempaa hyvinvointia, kun nämä voivat liikkua ergonomisesti oikein suunniteltujen ympäristöjen välillä.

NÄIN SE TOIMII - 5 HELPPOA ASKELTA KOHTI TULEVAISUUDEN OPPIMISYMPÄRISTÖÄSI:

1.
VISIO

Ensimmäiseksi kokoamme johdon tai projektiryhmän luomaan visioita ja inspiraatiota. Pidämme luennon tutkimukseen ja kokemuksiin perustuvista tulevaisuuden oppimisympäristöistä, teemme tutustumisvierailuja ja järjestämme työpajan yhteisymmärryksen luomiseksi. Ryhmä muotoilee yhdessä arvot, vision ja strategian. On tärkeää, että johdolla on selkeä kuva siitä, miksi muutos toteutetaan.

2.
Työpajat & Verkkokysely

Seuraavassa vaiheessa mukaan otetaan henkilökunta ja oppilaat. Uusia ideoita ja ajatusmalleja testataan konkreettisten työkalujen avulla työpajoissa. Osallistujat saavat muun muassa mahdollisuuden pohtia, missä he suorittaisivat erilaisia aktiviteetteja, sekä kokeilla palikoiden ja pelilaudan avulla sisustaa erilaisia oppimisympäristöjä.

Kartoitukseen sisältyy myös verkkokysely, jossa osallistujat saavat vastata nykyistä oppimisympäristöään koskeviin kysymyksiin sekä siihen, miten he haluaisivat työskennellä uudessa oppimisympäristössä. Kuinka ylpeä olet koulustasi? Tunnetko olosi turvalliseksi? Onko koulussa keskittymiseen soveltuvia tiloja? Onko siellä yhteistyötiloja? Miten luokkahuone toimii?

3.
Tiedot

Kaikki verkkokyselystä sekä tapaamisistamme, keskusteluistamme ja työpajoistamme saatu tieto kootaan raporttiin. Käymme raportin ja sen johtopäätökset läpi kanssanne. Annamme suosituksia fyysiseen ympäristöön liittyen sekä siitä, mitä tärkeitä seikkoja on hyvä miettiä seuraavassa vaiheessa suunnitelmaa muodostettaessa. Raportti antaa edellytykset luoda juuri teille parhaiten sopiva oppimisympäristö.

4.
TOTEUTUS

Nyt rakennamme uuden oppimisympäristömme. Värit, tekstiilit, valaisimet, kalusteet – lastaamme siniset automme ja paketoimme kertakäyttöpakkausten sijaan mahdollisimman paljon uudelleenkäytettäviin huopiimme. Kaikki tuodaan sisään, sijoitetaan paikoilleen ja asennetaan. Onhan kyse kokonaisratkaisusta ja -palvelusta. Niin kaikki on valmiina. Nyt oppiminen voi alkaa!

5.
SEURANTA

Miten uudet oppimisympäristöt ovat tukeneet opetustanne? Ovatko ne vastanneet odotuksianne? Nämä ovat asioita, joista keskustellaan ja joita arvioidaan seurantatapaamisessa. Kun muistelemme prosessia yhdessä ja mietimme kaikkia uusia mahdollisuuksia, molemmat osapuolet saavat tilaisuuden oppia ja ymmärtää paremmin, miten voimme tulevaisuudessa tehdä oppimisympäristöistä entistäkin parempia.

Kiinnostaisiko teitä tietää, mitä Next Education voisi merkitä teille?

Ota meihin yhteyttä

Tämän vuoksi 
Kinnarps Next Education® kehitettiin

ONKO MITÄÄN, MIKÄ OLISI HERÄTTÄNYT YHTÄ PALJON KESKUSTELUA KUIN KOULU? MUTTA SIITÄ HUOLIMATTA: KUINKA USEIN KUULET JONKUN PUHUVAN FYYSISESTÄ KOULUYMPÄRISTÖSTÄ?

ANNA KAIKKIEN NUPPUJEN KUKKIA

Koulun tehtävä – nuortemme kouluttaminen jatkuvasti muuttuvaa tulevaisuutta varten – on maailman tärkein tehtävä.Kun koulu onnistuu hyödyntämään oppilaiden uteliaisuuden ja mielenkiinnon, luodaan pohja loputtomille mahdollisuuksille.

Kinnarps Next Education® on filosofia ja menetelmä, jolla pyritään hyödyntämään kaikki olemassa olevat mahdollisuudet, jotta nuoremme saavat parhaat mahdolliset valmiudet selvitäkseen asioista, joita voimme vain arvailla.

Tänä päivänä tiedämme, että fyysisellä ympäristöllä on suuri merkitys oppimisen kannalta. Hyvä asento, valaistus, ääni ja ilmanvaihto sekä ympäristö, joka sallii työpisteen vaihtelun, helpottavat jatkuvaa keskittymistä. Oikeat kalusteet ja varusteet tukevat oppimista sekä muodollisissa että epämuodollisissa oppimisympäristöissä. Hyvät oppimisympäristöt edistävät yksinkertaisesti lasten kehitystä ja valmistavat heitä paremmin edessä olevaan elämään. Eikö meidän velvollisuutemme pitäisi olla tarjota heille mahdollisuuksien mukaan sellaiset ympäristöt?

Sitä mieltä me Kinnarpsilla olemme

Siksi teemme voitavamme tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Käytettävissä olevan tutkimustiedon pohjalta työskentelemme jatkuvasti löytääksemme uusia muotoja, materiaaleja ja konsepteja, joilla luodaan ergonomisia, kauniita ja joustavia ympäristöjä oppimiseen. Sen jälkeen kehitämme yhteistyössä koulujen ja arkkitehtien kanssa oppimisympäristöjä, jotka tukevat oppilaita ja opettajia oppimisessa ja kehittymisessä.

Nyt haluamme sisustaa tulevaisuuden koulun kanssasi

Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda ympäristö, jossa kaikki oppilaat saavat mahdollisuuden kukoistaa. Niinpä mietimme nyt, kiinnostaisiko sinua tietää, miltä juuri sinun paras oppimisympäristösi voisi näyttää?

Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme auttaa oppimisympäristösi suhteen?

Ota meihin yhteyttä