Referenssi: Aalto University Executive Education

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas: Aalto University Executive Education, Helsinki. Laajennusosat Semma ja Domma.

47 mobiilityöpistettä, 21 kiinteää työpistettä

TAUSTA

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremman johtajuuden keinoin sekä kasvattaa uusi johtajasukupolvi. Korkeasta laadusta kertoo menestys kansainvälisissä koulutusvertailuissa – Aalto University Executive Education sijoittui bisneskoulujen arvioinnissa maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukkoon.

TAVOITE

Aalto EE halusi antaa mahdollisuuksia rikkaalle ja vilkkaalle vuorovaikutukselle. Sisustusprojektin tavoitteena oli luoda yhtä viihtyisä tila kuin jo aiemmin toteutettu 2. kerroksen toimistotila; yhdistelmä monitilaisesta työympäristöstä sekä henkilökohtaisista työpisteistä.

Keskeisiksi tekijöiksi uusille tiloille asetettiin hyvä ergonomia sekä vaalea ja valoisa yleisilme, joka ottaisi huomioon tilaan tulevat taideteokset ja jättäisi riittävästi vapaata seinäpintaa tauluille.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää tästä monitilakohteesta?

Ota yhteyttä

Ratkaisu

Sisustusehdotus tehtiin Activity based work -mukaisesta toteutuksesta, jossa tila jaettiin kolmeen eri alueeseen: jaetut työpisteet, henkilökohtaiset työpisteet ja neuvottelupaikat joita täydennettiin vetäytymispaikoilla, hiljaisilla huoneilla ja pistäytymistyöpisteillä. Työpisteitä on monessa eri tilassa, joiden tunnelmaa piristävät seinien värikkäät taideteokset. Tehokkaasti ääntä vaimentavien akustiikkasermien ansiosta tilat tarjoavat työrauhaa ja yksityisyyttä, tehostevärinä on käytetty Aalto EE:n raikasta turkoosia. 

Paikan voi valita tehtävän mukaan joko hiljaiseen keskittymiseen, hektiseen projektiin tai ideariiheen, jossa etua on rennosta tunnelmasta ja perinteisestä työympäristöstä poikkeavasta sisustusratkaisusta.

Kalusteet: sarja[P] pöydät, sarja[n] pöydät (desk), sarja[e] säilyttimet (POC apteekkarinkaappi), Plus-työtuolit, Aeon-istuinryhmät, Ava, Plint - puolikorkeat neuvotteluryhmät, Monolite- sohvasaarekkeet.

 

Liittyviä Tuotteita

Plint

Plint

Ava

Ava

Monolite High

Monolite High

Neo baarituoli

Neo baarituoli

Vågspel

Vågspel

Monolite

Monolite

Plus

Plus

324 Värit & Materiaalit | 12 Varianttia