Referenssi: BNP Paribas Fortis Factor NV

Asiakas:
BNP Paribas Fortis Factor NV

Yhteyshenkilö Kinnarpsilla: 
Mieke Deroo

Toimiala: 
Rahoitus ja talous

Työpisteiden määrä:
118

Toimitettu: 
2019

Keskustassa sijaitsevan paikan valinta

BNP Paribas Fortis Factor sa/nv toimii pääasiallisesti B2B markkinoilla. Vanha rakennus Turnhoutissa oli liian suuri ja sen lisäksi vanhanaikainen. Tarvittiin täydellinen remontti joka oli samalla myös merkittävä investointi. Tämä oli yksi niistä syistä miksi uudeksi paikaksi valittiin Turnova, kiehtovassa kaupungin keskustassa. Vuoteen 1974 kohteessa toimi Brepolsin painotalo, joka oli alansa laajin yritys Euroopassa. Kun he luopuivat paikasta jäi jäljelle 3 ränsistynyttä hehtaaria. Kaupunki päätti elvyttää alueen ja Turnova syntyi. Kesällä 2019 BNP Paribas Fortis Factor muutti sisään.

"Ihastuimme välittömästi Kinnarpsin skandinaaviseen tyyliin: kodikkuus, lämpö, mukavuus. Se oli juuri sitä, mitä toimistoomme halusimme"

Maarten Van Miert

ZH - Fields - roze - BNP Paribas Fortis Turnhout.jpg

Fields nojatuoli, sohva ja pöytä sopivat hyvin yhdistelmään jossa on mukava viettää rentoja yhteisiä hetkiä ja palavereja.

PR - Fields - rood - BNP Paribas Fortis Turnhout.jpg

Fields sohva jossa on korkea selkänoja tarjoaa "tila tilassa" ratkaisun.  Se sopii hyvin keskusteluihin, pikaisiin kokouksiin ja keskittyneeseen työhön.

KVG - Vagabond - Motus - BNP Paribas Fortis Turnhout.jpg

Vagabond-pöytä ja Motus-tuolit luovat mahdollisuuden kokoustaa seisten tai istuen.

Joustavuutta kaupungin sydämessä

BNP Paribas Fortis Factor otti yhteyttä Kinnarpsiin ja pyysi heitä sisustamaan ja varustamaan uuden toiminstonsa katosta lattiaan. Perusteellinen tarvekartoitus osoitti selkeästi kokoustilojen tarpeen. Koska kyseessä on joustava, avoin toimistotila, on tärkeää luoda riittävästi tiloja, joissa ihmiset voivat keskustella yksityisesti: keskustelualueita, kokoustiloja, epävirallisia palaveritiloja jne.

Sähkökäyttöisten, säädettävien pöytien avulla kaikki työntekijät voivat helposti ottaa käyttöönsä joustavan työpisteen avoimessa tilassa. Työympäristön keskellä on useita yhteistyöalueita. Se ei ainoastaan paranna ääniympäristöä, vaan tuo maisemaan lisää väriä ja helpottaa kokoustilojen varausastetta. Nopeita keskusteluja varten ihmiset voivat käyttää mukavia istuinryhmiä tarvitsematta varata kokonaista huonetta.

Kaikki 12 kokoushuoneta on sisustettu eri tavalla. Tilan kalustevalinnasta voi heti hahmottaa millaiseen käyttöön se on tarkoitettu. Taukotila pursuu luovuutta: säkkituoleja, palloistuimia, kirjoitustauluja...kaikkea mitä tarvitaan luovan aivoriihen tuoksinassa.

Etsitko hiljaisuutta ja yksityisyyttä? Valitse joku kuudesta hiljaisen työn alueesta, jotka sijaitsevat erillään avotilasta.

Luovaa leikkiä värillä ja valolla

Työympäristöt ja kokoushuoneet sijaitsevat kahden keskuspation ympärillä. Tämä antaa päivänvalolle pääsyn tilaan ja tarjoaa sään salliessa mahdollisuuden kohdata ulkona. BNP Paribas Fortis Factor haki myös avotilan sisustukseen värityksen ulkoa. Kinnarps Colour Studio ja Kinnarpsin sisustussuunnittelijat olivat keskeisessä roolissa: eri värit sopivat yhteen kauniisti ja luovat lämpöä ja mukavuutta tilaan.

Skandinaavisuutta hieman väritettynä

BNP Paribas Fortis Factor ja Kinnarps löysivät pian yhteisen kielen tilojen tyylin ja designin suhteen. "Ihastuimme heti Kinnarpsin skandinaaviseen tyyliin. Kotisuus, lämpo, mukavuus. Se oli juuri sitä, mitä halusimme toimistoomme tuoda," kertoo Maarten Van Miert. Halusimme myös koko projektin yhdeltä toimittajalta, mikä helpotti sisustuksen ja kalusteiden yhteen sovittamisen. Se auttoi työtäni projektin johtajana suuresti."

yhteenveto:

  • Muutto kaupungin keskustaan
  • Joustavan työnteon valinta
  • Värin ja valon yhteispeli
  • Tarve riittävistä kokoustiloista
  • Skandinaavinen ilme
  • Koko projekti yhdeltä toimittajalta

Kiinnostuitko ratkaisusta?

Ota yhteyttä

Kohteen kalusteet

Monroe

Monroe

315 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Fields

Fields

297 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia

Esencia

Esencia

276 Värit & Materiaalit | 3 Varianttia

Le Mur

Le Mur

Deli

Deli

Hal kokouspöytä

Hal kokouspöytä

Neo lite

Neo lite

Vagabond

Vagabond