Referenssi: Brain Embassy

FAKTAA

Asiakas:
The Brain embassy

Suunnittelija:
Studio mode:lina™ and Archicon

Kehittäjä:
Adgar Poland

Pinta-ala:
1300 sqm

Valmistuminen:
2017

Brain Embassy - tervetuloa uudelleen

Design edistää innovaatioita

Brain Embassy on co-creation työtila jossa ihmiset ja ideat kohtaavat. Pienyrittäjät, start-upit ja freelancerit yhdistävät voimansa ja tekevät yhteistyötä tilassa, joka on suunniteltu houkuttamaan esiin kekseliäisyyttä.

Vuosi on kulunut tilan avajaisista ja palaamme nyt takaisin katsomaan onko ergonominen design edistänyt työntekoa ja ihmisiä. Yksi asia on varma - bisnes sujuu hyvin. Brain Embassy on kaksinkertaistanut kokonsa viimeisten 12 kuukauden aikana.

Kinnarps on avustanut sisustussuunnitelijoita mode:lina ja Archion, tässä uusimmassa laajennusvaiheessa ja lunastanut lupauksensa työympäristöistä jotka luovat hyvinvointia ja menestystä.

"Brain Embassy on antanut meidän käyttää tietotaitoamme, tuotevalikoimaamme ja uutta luovaa ajatustapaamme täydellisimmillään."

Monika Miksa, Key Account Manager

Muunneltava muotoilu

Park-sohva on luotu viemään ajatuksesi ulos. Se on mielenkiintoinen katseltava ja mukava istua. Säleitä on saatavana monin tavoin verhoiltuna. Niillä voi luoda tunnelmia urbaanista tilasta tai vehreästä lehdosta.

Kasvata ideoitasi

CAP on pieni, joustava jakkara jonka voi pinota nerokkaasti. Täydellinen juttutuokioihin ja palavereihin. Jakkara on tehty muotoon puristetusta huovasta, joka on mukavaa ja ääntä imevää. Muovirengas sokkelissa on saatavana viidellä värillä.

Tilaa ajatella

Oberon-pöydät ovat tulevaisuuden tasoja. Joustava ja toiminnallinen Oberon on litteälinjainen ja muunneltava työskentelykorkeudeltaan. Pöytä tarjoaa kaikkea mitä tarvitset tehtäviesi valmiiksi saattamiseen.

Toiminnallinen design

Brain Embassy rakentuu kaiken yhteen punovan synapsikeskuksen ympärille. Loistavat ihmisaivojen kuviot yllättävässä fuusiossa neurotieteen ja sisustussuunnittelun kanssa. Kaikki on suunniteltu innostamaan luomisprosesseja ja Brain Embassyn jäsenet odottavat korkealaatuisia ratkaisuja jotka kiihdyttävät ideointia ja kasvattavat tuottavuutta.

Tietomme toiminnallisesta muotoilusta on ohjannut valintojamme joilla olemme luoneet monimuotoisia ja joustavia työympäristöjä. Kaikki yhteisön jäsenet ovat saaneet toiminnalliset välineet ideoittensa ja keksintöjensä tueksi. Yhteistyö voi tapahtua pöydän ääressä, mutta koko tila on suunniteltu synnyttämään kohtaamisia ja rohkaisemaan yhteistyöhön. Koska ymmärrämme miten ideat virtaavat, olemme luoneet mahdollisuudet tehdä yhteistyötä missä ja milloin tahansa. 

Ratkaisuja hyvinvointiin

Uusi osa Brain Embassyn tiloissa käsittää noin 1300 neliömetrin kokoisen co-creation tilan, joka voidaan jakaa osiin kolmeksi pienemmäksi huoneeksi jopa 120 henkilölle. Yhteisön jäsenet voivat nauttia Torkkumishuoneesta, Meditointitilasta, kolmesta pienemmästä kokoustilasta sekä työpajatilasta.

Iloiset, terveet työntekijät ovat idearikkaita ja tuottavia. Yhteisön jäsenet hyötyvät ergonomisista ratkaisuista jotka parantavat hyvinvointia. Keskityimme ratkaisuihin jotka lisäävät liikettä ja rohkaisevat aktiivisuuteen ja suunnittelimme hiljaisia tiloja ideoiden hautomiseen. Uskomme, että hyvinvointi on avaintekijä keksintöjen syntymisessä. Ergonominen design houkuttelee ideoita ja rohkaisee yhteistyötä.

Voimme toimia oppaanasi

Koko viimeisimmän kehitysvaiheen ajan Brain Embassy konsultoi yhteisön jäseniä varmistuakseen, että sisustusratkaisu vastasi heidän tarpeisiinsa. Euroopan suurimpana työympäristöjen toimittajana ja kuuden erilaisen tuotebrändimme avulla, toimitimme ja tarjosimme tietomme ja kokemuksemme varmistaaksemme parhaat mahdolliset ratkaisut yhteisön käyttöön.

Nyt kun vuosi on kulunut, kysyimme miten jäsenet arvioivat työtään Brain Embassyssa? Yllättävää, he rakastavat työskennellä siellä. 93% tunsi, että tilat luovat parempaa ilmapiiriä työntekoon ja 95% sanoi, että suosittelisi tilaa yhteistyökumppaneille ja ystäville. Olemme iloisia. Miksi emme voisi opastaa myös sinua?