Referenssi: Brain Embassy Czackiego

Kohteen tiedot

Projekti:
Brain Embassy Czackiego

Investoija:
Adgar Investments & Development Ltd

Ala:
3900 sq. m.

Työpisteiden määrä:
499

Sijainti:
Varsova, Czackiego Street

Interior design:
mode:lina™

Arkkitehtoninen suunnittelu ja toteutus: 
Archicon Szczesiuk & Wilczek

Esirippu ylös! brain embassy avasi uuden co-working tilan entiseen kwadrat-teatterin rakennukseen varsovassa

Helmikuussa 2022 Varsovan keskustaan avattiin Brain Embassyn uusin co-working tila. Rakennus oli monien vuosien ajan Kwadrat-teatterin päämaja. Nyt siellä on ergonomisten työ- ja kokoustilojen lisäksi myös moderneja ja monitoimisia tapahtumatiloja. Archicon Szczesiuk & Wilczek studio vastasi arkkitehtonisista töistä ja arkkitehtitiimi Poznanin mode:lina™ studiosta suunnitteli sisustusratkaisun. Kinnarps toimitti kalustuskokonaisuuden, niin kuin on toimittanut moniin muihinkin Brain Embassyn tiloihin sen toiminnan alusta alkaen.

Co-working yhteisölle sopivat lavasteet

Brain Embassy on co-working tilojen brändi, joka tarjoaa toimistotiloja, avoimia tiloja ja tapahtumatiloja asiakkailleen. Sen viimeisin investointi on 6-kerroksinen rakennus vuodelta 1953, Varsovan Czackiego-kadulla. Tila yhdistelee mielenkiintoisella tavalla historiallisen teatterirakennuksen ja innovatiivisen työympäristön ja tarjoaa useita erilaisia tiloja moderniin yritystoimintaan. 

"Asiakas halusi tarjota jäsenilleen ergonomiset ratkaisut ja joukon tiloja, joissa voi tehdä yksilö- ja yhteistyötä sujuvasti. Lisäksi kalustuksen tuli soveltua rakennuksen arkkitehtuuriin.  Kinnarps Groupin laaja tuoteportfolio ja osaava tiimi tekivät mahdolliseksi valita kalusteita siten, että ne sopivat tilan tunnelmaan. Toisaalta kalusteet tukevat myös Brain Embassyn aikaisempien toimitilojen tyyliä tunnistettavalla tavalla", kertoo Adrian Karwatiuk, Key Account Manager Kinnarps Puola.

Varietee teatterin monet tilat

Aikaisemmin teatterina toimineen rakennuksen tuli olla täynnä elämää, mistä syystä ensimmäiseen kerrokseen toteutettiin hyvinvarusteltuja kokoustiloja, äänitystila sekä avokeittiö ja aula. Tila on ihanteellinen kokkaustuokioihin. Kauttaaltaan koko rakennuksessa on teatraalisia inspiraation lähteitä ja viitauksia erilaisiin luoviin ilmaisuihin - esimerkiksi, kokoustilojen teemat esittelevät laajan spektrin taiteellisia toimintoja - teatteri, musiikki, elokuva, grafiikka. 

Kinnarpsin monimuotoinen kalustevalikoima teki mahdolliseksi kalustaa tilat vaihtelevasti - muodostaa avoimia tiloja suurten tapahtumien järjestämiseen, kodikkaita huoneita tapaamisia varten, yksilötyön tiloja sekä keskittymiseen sopivia tiloja. Toimistotilat käsittävät monia uusia tuotteita, jotka Kinnarps Group on hiljattain tuonut markkinoille. Lisäksi valikoimassa on tuotteita, jotka ovat tuttuja jo Brain Embassyn muista työympäristöistä.

 

Ensirivillä on ergonomia

Co-working toimistot ovat tiloja, joita käyttävät erilaiset ihmiset erilaisine tarpeineen ja työtapoineen. Niiden täytyy olla kestävät ja turvalliset sekä helposti muokattavat yksilöiden toiveiden, tehtävien ja tilanteiden mukaan. Kinnarps tukee positiivista käyttäjämielikuvaa huolehtimalla tilojen ergonomisuudesta ja toiminnallisuudesta valitsemillaan kalusteratkaisuilla. Tämän ansiosta Brain Embassy voi tarjota jäsenilleen yhteistyöhön ja suhdetoimintaan soveltuvia monitoimisia ympäristöjä, jotka inspiroivat ja tukevat päivittäisissä tehtävissä. 

Yhteistyötä kulissien takana

Yhteistyö Brain Embassyn designtiimin ja mode:lina™ studion välillä oli esimerkillistä. Useiden intensiivisten tapaamisten aikana valittiin kalusteet kaikkiin tiloihin ja suunniteltiin toimituksen eri vaiheet. 

Rakennus sijaitsee aivan Varsovan keskustassa, mikä on sinällään suuri investointietu, mutta kalustetoimitusten kannalta haasteellinen seikka. Sijainti vaati tehokasta logistiikkaa sekä nopeaa purku ja asennustoimintaa. Kinnarpsin lastausjärjestelmän ja kierrätettävän kuljetuspakkausmenetelmän ansiosta asennustyöhön kului 50% vähemmän aikaa kuin alalla yleisesti on tavallista. Se on erittäin tärkeä seikka, kun toimitetaan ratkaisuja keskikaupungin ahtaissa olosuhteissa. 

 

"Kinnarps ei ole ainoastaan kalustetoimittajamme, vaan myös kumppanimme. Se seikka, että he ovat olleet kanssamme toiminnan alusta alkaen, auttaa heitä ymmärtämään täysin toiveitamme ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka täydellisesti sopivat konseptiimme. Olemme tyytyväisiä koko projektiin sekä sisustusratkaisujen valikoimaan, tilan yhteneväiseen ilmeeseen sekä varustelun kokonaisuuteen", summaa Piotr Kwiatkowski, Deployment Manager Brain Embassy, joka vastasi projektin koordinoinnista konseptioinnin ja toteutuksen osalta. 

Historiallinen teatterirakennus Varsovan sydämessä on saanut jälleen luovan sisustan. Uudistettu rakennus on muuttunut moderniksi työympäristöksi, jota teatterin henki on inspiroinut. Yhteisymmärrys designkonseptin osalta sekä toimijoiden välinen läheinen ja pitkäaikainen yhteistyö johtivat lopputulokseen, jossa syntyi ainutlaatuinen ympäristö kohtaamisille ja luovaan toimintaan. 

Piditkö tästä referenssistä? Haluaisitko tietää, mitä voisimme tehdä sinun tiloillesi?

Ota yhteyttä

Kohteen tuotteita

Invito

Invito

265 Värit & Materiaalit

Flex Up

Flex Up

Tinnef

Tinnef

Polett

Polett

267 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Cap

Cap

Plockepinn

Plockepinn

Amore

Amore

Hal kokouspöytä

Hal kokouspöytä

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Matsumoto tietokonepöytä

Matsumoto tietokonepöytä

Apollo

Apollo

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Dropp

Dropp

Embrace

Embrace

335 Värit & Materiaalit | 24 Varianttia

Plint

Plint

Curling

Curling

Esencia

Esencia

276 Värit & Materiaalit | 3 Varianttia

Motus

Motus

Motus

Motus

Space

Space

Space-kaappi rulo-ovella

51 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia

Vagabond

Vagabond

Fendo

Fendo

Anagram

Anagram

Primo

Primo

Deli lounge nojatuoli

Deli lounge nojatuoli

Frame

Frame

Matsumoto mini

Matsumoto mini

Colt kokouspöytä

Colt kokouspöytä

Deli

Deli

Neo Lite baarituoli

Neo Lite baarituoli