Referenssi: Ammattikorkeakoulu Haaga-Helia

TAUSTA
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on luonut yhteistyökumppaneidensa kanssa Huomisen kokoustila Kohtaamon. Tila toimii näyteikkunana tuotteisiin ja palveluihin, jotka mahdollistavat tehokkaammat ja tuottavammat kokoukset. Huomisen kokoustila on jatkoa vuosi sitten päättyneelle Huomisen kokoushotelli -tutkimushankkeelle.

Hankkeen tiedot

HAAGA-HELIA on vuodesta 2010 lähtien koordinoinut yhdessä kumppaneidensa kanssa Huomisen kokous -teemaan liittyviä hankkeita, joista uusin on Pasilan kampuksen kokoustila Kohtaamo. Kohtaamon kalustus toteutettiin 2013

TAVOITE
Uutta kokoustilaa hyödynnetään vastedes muun muassa HAAGA-HELIAn ja Re:meet Oy:n yhdessä järjestämien Kokousdesigner-valmennusten pitopaikkana. Näin valmennettavat pääsevät kokemaan ja kehittämään itse niitä elementtejä, joista parempi ja tehokkaampi kokous muodostuu.

Tila elää ja muokkautuu sen mukaan, mitä uusia tuotteita ja palveluita kumppanit tilaan haluavat tuoda.

Haluatko lisätietoja videoneuvottelutiloista?

Ota yhteyttä

RATKAISU
Tilassa esitellään aidossa kokousympäristössä yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita, jotka tehostavat ja parantavat kokouksia. Tuotteita ja palveluita voi testata ja kehittää käyttäjälähtöisemmiksi niin sanottua Living Lab -toimintamallia hyödyntäen aitojen loppukäyttäjien, kokoustajien, kanssa.

Kinnarpsin sisustussuunnittelija Tytti Nevalainen on ollut innostuneena rakentamassa uudentyyppistä kokoustilaa Pasilaan ja uskoo, että kysyntä muunneltaville ja erilaisille kokoustiloille tulee kasvamaan tulevaisuudessa.

Kinnarpsin Trixagon-tuoteperhe sopii Kohtaamon tiloihin mainiosti muunneltavuutensa johdosta. Trixagon-pöydät on helppo siirtää halutuiksi kuvioiksi toiminnan mukaan. Uudelleen sijoittelu on kätevää ja vaivatonta.