Referenssi: Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

TAUSTA
Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen valoisat ja avarat uudet tilat sijaitsevat hyvällä paikalla Tampereen keskustassa Tampellan alueella. Muutos käynnistyi, kun löytyi uusi, sopiva toimitila, jossa toteutuvat asiakkaan toiveet toimivista ja edustavista asiakaskohtaamistiloista, viihtyisistä yhteisistä tiloista ja rauhallisesta työskentelytilasta.

Hankkeen tiedot

Projektiryhmä: Juha Saarijärvi ja Matti Mastosalo Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy, Sanna Hietamäki Kinnarps Oy

Vuosi:  2014

TAVOITE
Tavoitteena oli luoda uusiin tiloihin paremmat puitteet asiakastapaamisille. Tarvittiin joustavampia tiloja, joissa voitaisiin järjestää neuvotteluja ja tapaamisia sekä entistä paremmin palvella asiakkaita. Myös työskentelytiloista saatiin uuden tilaratkaisun avulla entistä toimivammat ja rauhalliset. Työtilat ovat ns. tiimityöskentelyhuoneita, joissa saman projektin parissa työskentelevä tiimi sijoittuu samaan huoneeseen.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

RATKAISU
Sisustusratkaisujen taustalla olivat toimivat ja monimuotoiset kalusteratkaisut hyvää työergonomiaa unohtamatta. Tiloissa on useita erilaisia kohtaamistiloja. Tauko- ja palaveripisteisiin haettiin dynaamisuutta - Ava/Plint ryhmät palvelevat erinomaisesti molemmissa tarkoituksissa. Papa/Mama ryhmä ja olohuoneen sohvaryhmä taas toimivat rennompina kohtaamispisteinä.

Tiimityöhuoneisiin valittiin saareketyyppinen ratkaisu, jonka äärellä on helppo vaihtaa ajatuksia ja pitää projektiin liittyviä pikapalavereita mutkattomasti.