Referenssi: Kinnarps Oy:n monitilamuutos

TAUSTAA

Kun tuli ajankohtaiseksi uusia Kinnarps Oy:n Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin sisustus uuden ajan haasteita vastaavaksi, valittiin malliksi tietysti Next Office – ABW –kokonaisuus. Työntekijäryhmät otettiin mukaan kartoitusprosessiin osastoittain ja heidän tehtäviään tarkasteltiin tutkimusperiodin ajan sekä tehtävä-, että paikkasidonnaisesti. Näin saatiin käsitys kunkin osaston tehtävien tekemiseen parhaimmin soveltuvista tiloista ja työympäristöistä.

HAASTE

Sopiva työympäristö liikkuvalle ja toimistossa työskentelevälle
Kinnarpsin henkilökunnan toisistaan poikkeavat työsisällöt osoittivat, että osa toimiston tehtävistä on edelleen järkevämpää suorittaa omassa kiinteässä työpisteessä. Toisaalta myyntiosastolla kiinteiden työpisteiden tarve oli vähäinen. Siellä jaetut työpisteet ja eri työvaiheita tukevat tilat olivat toivottu muutos, jolla haluttiin parantaa avotoimiston työrauhaa koko toimiston kannalta.

Haluatko lisätietoja Next Officesta?

Ota yhteyttä

Next Office™ - Activity based working on monitilasisustamisen konsepti, joka ottaa huomioon sekä digitaalisen ympäristön että johdon ja organisaation näkökulman. Pyrkimyksenä on luoda työympäristö, joka palvelee kutakin tehtävää ja työvaihetta sekä tarjoaa ihanteellisia tiloja niin keskittymiseen kuin kanssakäymiseenkin.