Referenssi: Riekkinen & Pojat

TAUSTA
Riekkinen & Pojat – Espoon ainoa savolainen tilitoimisto tai ”Riekkinen & Boys, Savolaenen tiljtoemisto”, kuten yrityksen kotisivulta voi lukea, on noussut määrätietoisesti maailman, tai ainakin Suomen, kartalle savolaisesta kulttuurista ja verenperinnöstä ponnistaen. Tilitoimiston kanssa samassa tilassa toimii myös isännöitsijätoimisto.

Hankkeen tiedot

Vuosi: 2014
Asiakas:
Riekkinen & pojat
Kohde: yrityksen toimitilat Espoossa

TAVOITE
Yritys toimii Espoossa savolaisuuden etäispäätteenä. Niinpä myös tilojen sisustuksen haluttiin korostavan yrityksen juuria ja olevan yhtäpitävä yrityksen lupsakan viestinnän ja palvelun arvojen kanssa.

Värisuunnitelma ammentaakin suoraan Savon vaakunasta: kirkkaan keltainen sekä musta. Isännöitsijätoimiston puolella tiloja raikastaa suomalaiskansallinen sininen ja valkoinen. 

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

RATKAISU
Sisustusratkaisun ei voi sanoa olevan maltillisen konservatiivinen, sillä tiloissa on käytetty maakuntavärejä rohkeasti. Mustan ja keltaisen yhdistelmä sekä valokuvatapetti Kuopion torilta ei jätä sijaa arvailuille kotiseuturakkauden suhteen, vaan viestii voimakkaasti yrityksen juurista ja toimii varmasti keskustelun avaajana.

Tilan keskellä sijaitsevassa viihtyisässä olohuoneessa on keltaisen Monolog-sohvan lisäksi valkoiset Combine sohvapöydät ja kookas kolopallo- eli biljardipöytä. Cone-pöydän ääressä on helppo vaihtaa kuulumisia ja juoda kuppi kahvia. Molemmat neuvottelutilat on kalustettu persoonallisen epäsymmetrisesti muunneltavin Trixagon pöytäryhmin ja Esencia tuolein. Työhuoneisiin valittiin ergonomiset työtuolit sekä sähkösäätöiset Oberon-työpöydät.

Pertti Riekkinen kiittää Kinnarpsia hyvästä palvelusta, innovatiivisista ideoista ja taipuisista ratkaisuista, jotka sopivat Riekkisten savolaiseen tyyliin. Myös toimitus sujui sovitusti ajallaan.