Referenssi: Suomen Luonnonsuojeluliitto

TAUSTA
Suomen luonnonsuojeluliiton 15 alueellista luonnonsuojelupiiriä ja niihin kuuluvat yli 180 paikallisyhdistystä tekevät ruohonjuuritason luonnonsuojelutyötä monimuotoisemman luonnon ja puhtaamman ympäristön hyväksi. Liiton toiminta on avointa kaikille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille.

Kun tuli aika uudistaa liiton toimistotilat vastaamaan nykypäivän tarpeita, nousivat kalustajakumppanin valinnan perusteeksi tietenkin ympäristöarvot ja kestävän kehityksen mukaiset toimintatavat.

Hankkeen tiedot

Suomen Luonnonsuojeluliiton tilat

Vuosi: 2014 Projektiryhmä: Luonnonsuojeluliitto: Toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen, Liisa Hulkko, markkinointi ja viestintä sekä Pirjo Itkonen, yritysyhteistyövastaava. Kinnarps Oy: Leenamari Kaivaara-Partanen.

TAVOITE
Luonnonsuojeluliitto halusi työympäristönsä uuden sisustuksen kertovan myös liiton arvomaailmasta. Tavoitteena olivat raikkaat tilat, joissa yhdistyisi vanha ja uusi tasapainoisella tavalla. Kalustajan valinnassa kiinnitettiin huomiota tuotteiden kestäviin valmistusmenetelmiin sekä ergonomiaan ja laatuun. Työhyvinvointia tukeva kalusteratkaisu ja työympäristön viihtyisyys olivat avainasioita päätöstä tehtäessä.

Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä

RATKAISU
Kinnarpsin Luonnonsuojeluliitolle suunnittelemassa sisustuksessa on yhdistetty sopuisasti ajan jo patinoimia kalusteita sekä modernia muotoilua. Muun muassa perinteiset, jo 20 vuotta käytössä olleet Lundia-hyllyköt saivat seurakseen uudet, sähköisesti säädettävät sarjan[P] työpöydät ja ergonomiset 6/8000-työtuolit.

Tilan ääniympäristöä parannettiin pirteillä pöytä- ja lattiaseinäkkeillä ja tiloihin tuotiin myös korkeita pöytiä, joiden ääressä voi tehdä ryhmätöitä ja palaverit voi käydä seisten tai baarituolilla istuen. Sisustuksen yleisilme on rennon kotoisa ja värityksellään se vie ajatukset keväiseen metsään ja puhtaiden vesien äärelle. Sisustusratkaisu kuvastaa hyvin myös Luonnonsuojeluliiton laajempaa tavoitetta tarjota ihmisille terveellinen, turvallinen ja viihtyisä ympäristö.

"Yhteistyö Kinnarpsin kanssa sujui hienosti. Yrityksessä ymmärrettiin haasteet joita kansalaisjärjestön pieni budjetti asetti toimiston sisustamiselle. Kinnarpsilla tultiin vastaan kustannuksissa ja Luonnonsuojeluliitto sai viihtyisät ja paremmalla ergonomialla toteutetut tilat. Uudet kalusteet ovat korkealaatuisia ja kestävästi tuotettuina tukevat Luonnonsuojeluliiton arvomaailmaa," kertoo Luonnonsuojeluliiton yhteistyövastaava Pirjo Itkonen.

Lue myös:
Juttu sisustusprojektista Luonnonsuojeluliiton kertomana