Referenssi: Werkkoyhtiö Vilperi

TAUSTAA

Vilperi on mobiili- ja internetmarkkinoinnin edelläkävijä, jonka missio on kehittää asiakkaan liiketoimintaa internetiä hyödyntäen.  Yritys on erikoistunut avaimet käteen -palveluna toimitettaviin kotisivuihin, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Kotisivut mukautuvat tietokoneelle, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Hankkeen tiedot

Yritys: Werkkoyhtiö Vilperi Oy
Projekti: Yrityksen toimitilat Turussa
Henkilöstö: 50
Projektiryhmä: Petri Elovaara toimitusjohtaja Vilperi, Ville Mäkilä myyntijohtaja Vilperi, Jouni Kyllönen Kinnarps Oy

TAVOITE

Yrityksen haaveena olivat modernit ja toiminnalliset työtilat joissa voisi verkostoitua muiden yritysten kanssa, sillä vielä kolme vuotta sitten Werkkoyhtiö Vilperi Oy harjoitti toimintaansa autotallin yläkerrasta käsin. Nyt haaveesta on tullut totta, kun muutto Turun Logomon uusiin tiloihin kesällä toteutui.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

RATKAISU

Logomon Byrå, johon Vilperi muutti, valmistui kesällä 2013. Byråssa on luovan alan yrittäjien toimitiloja, joiden suunnitteluun yritykset ovat osallistuneet. Vilperin tilat Logomossa ovat kahdessa kerroksessa. Toimistossa on sekä keskittymiseen sopivia työpisteitä että toiminnallisia, ideointiin sopivia neuvottelu- ja projektitiloja. 

Kinnarpsin värikkäät ja modernit kalusteet luovat tiloista dynaamiset ja raikkaat. Sisustuksen vahva värimaailma on peräisin Vilperin logosta. Fuksian väriset Bone-istuimet sekä Rezon-seinäkkeet saivat pariksi tilojen ilmettä raikastavan limen, joka toistuu mm. Pan-tilanjakajissa.  Värikkäitä tekstiilejä tasapainottavat luonnonväriset puupinnat ja  oman lisän väriskaalaan tuovat neuvottelutilojen turkoosit Monroe-tuolit ja työtuolien turkoosit niskatuet.

"Uusien tilojen myötä yhtiömme myynti on kasvanut"  toteaa Werkkoyhtiö Vilperin toimitusjohtaja Petri Elovaara.