Referenssi: Groupama Méditérannée

Kohteen tiedot

Projektin suunnittelu: 
Form'a

Rakennusarkkitehti:
Bellouard

Kalusteet:
Kinnarps, Materia, Skandiform, Martin Stoll and Nordic Care

Valokuvaus: 
Alexis Paoli

Groupama Méditerranée antoi Kinnarpsille tehtäväksi uudistaa toimitilansa, siinä yhteydessä, kun Aix-en-Provencessa sijaitsevien tilojen sisustus päätettiin uudistaa. Tämä on yksi vaihe suuremmasta projektista, jossa vakuutusyhtiön kiinteistökehitysohjelma vie läpi hallintorakennustensa uudistamista.

Uudistukset tilojen modernisoinnin yhteydessä

Kunnianhimoinen projekti piti sisällään myös kahden olemassa olevan rakennuksen välisen yhteyskäytävän luomisen, sekä suuren, 450 m² käsittävän kävelykadun toteuttamien. Päämääränä on 5.500 m² kattavalla tilalla on tarjota 250 työntekijälle uudet, raikkaat avoimet työympäristöt, jotka edistävät yhteenkuuluvuutta ja yhteistyön sujuvuutta.

Projekti, joka tässä esitellään, kuvailee rakennuksen ensimmäisen siiven muutosta vuoden kestäneen työvaiheen aikana.Toinen siipi, sekä yhteyskäytävä tulevat toimitukseen vasta muutaman kuukauden kuluttua.

 

Piditkö tästä referenssistä? Haluaisitko tietää, mitä voisimme tehdä sinun tiloillesi?

Ota yhteyttä

Modernin ja ympäristöystävällisen työtilan toteutus

Tila on täysin uudelleen kalustettu jotta työntekijät saisivat valoisan, avoimen toimistoympäristön, mikä edistää yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä.

Tilojen modernien, läpimpimien ja värikkäiden kalusteiden sekä ergonomisten työpisteiden avulla on luotu työympäristö, joka tarjoaa tilat, jotka yhdistävät työhyvinvoinnin sekä toiminnallisen tehokkuuden.

Aix-en-Provencessa työntekijät voivat nauttia työympäristöstä, jossa on monia erilaisia tiloja. Jokainen voi löytää itselleen sopivan paikan tehdä työtä sujuvasti - valitavana on dynaamisia kokoustiloja, projektitiloja ja hiljaisia huoneita tai jaettuja työpisteitä ja monia muita.

Radikaaleja toimenpiteitä tehtiin myös akustiikan osalta ja järjestelmällisesti sijoitettiin tilaa jakavia seinäkkeitä työpisteiden välille, asetettiin vapaasti seisovia väliseiniä jokaisen pöytärivin päätyyn. Tulostus- ja kopiointitila otettiin erityiseen tarkasteluun ja varustettiin ääntä eristävällä kopilla, riippuvilla akustiikkapaneeleilla jne.

Groupama_Aix_62.jpg

Tiloja, jotka tarjoavat kotoisaa tunnelmaa.

Groupama_Aix_43.jpg

Tilojen sisustusta on täydennetty viehättävien tapettien avulla.

Groupama_Aix_40.jpg

Tiloja, jotka ruokkivat innostusta ja luovuutta.

Toiminnalliset ja kotoisat tilat

Tilojen varustus on sekä vaihtelevaa että ergonomista ja niissä on tavoitettu kotoinen tunnelma. Sisustus on täydennetty trendikkäillä ja rohkeilla tapeteilla, joissa graafisia ja ekstoottisia kuviointeja sekä valikoimalla tasokkaita ja värikkäitä kalusteita. Sisustus on miellyttävä ja antaa inspiraatiota ja eväitä luovuuteen.

Kohteen kalusteet

Esencia

Esencia

200 Värit & Materiaalit | 3 Varianttia

Motus

Motus

Björn

Björn

Cone

Cone

Neo baarituoli

Neo baarituoli

Crest

Crest

DiscXLT neuvottelupöytä

DiscXLT neuvottelupöytä

Monolite High

Monolite High

Monolog

Monolog

Monolog

Monolog

Deli

Deli

Fields

Fields

225 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia