Referenssi: HiQ

HANKKEEN TIEDOT

Kohde: HiQ

Paikka: Espoo, Innopoli 2

Projektiryhmä:
Emilia Lampinen, HiQ; Päivi Kyttälä, HiQ; Kristiina Sievi-Korte, Kinnarps Oy

Työpisteitä:
n. 160 kpl

Kalusteprojekti:
v. 2011 - 2015

Tausta

HiQ on it-alan konsulttiyhtiö, jonka erikoisosaamista ovat liiketoimintakriittiset viestintä- ja ohjelmistoratkaisut. Yrityksen tavoitteena on tehdä ihmisten elämästä helpompaa sekä auttaa asiakkaita kehittämään ja virtaviivaistamaan toimintojaan. Yrityksen tehtävänä on uuden informaatioteknologian ja sen tuomien mahdollisuuksien selvittäminen asiakkaille, jotta nämä voivat parantaa tuottavuuttaan.

Tavoite

Yhtiön tilojen uutta sisustusratkaisua pohdittaessa tavoitteeksi nousi toive dynaamisesta työympäristöstä, joka heijastaisi toimialan modernia henkeä sekä uusia työskentelytapoja, ja jossa myös asiakkaat ja yhteistyökumppanit saisivat näkyä.

Toimistoon haluttiin monenlaisia joustavia työtiloja. Tiloja, joissa voisi työskennellä keskittyneesti sekä tunnelmaltaan erilaisia tiloja projektien ja tiimitöiden tekemiseen. Haluttiin myös joillain keinoilla tuoda esille asiakkaita ja näiden toimintaa sekä luoda työympäristöön tunnelmaa joka lataisi energistä tekemisen meininkiä koko porukkaan.

Ratkaisu

Tiloja on uudistettu pala palalta ja sisustukseen on yhdistetty osa uutta ja osa vanhaa toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kinnarpsin suunnitteleman uudistuksen myötä tilat ovat nyt tehokkaammassa käytössä. Uudet työtavat näkyvät, esim. myynnillä ja esimiehillä ei ole omia työpisteitä lainkaan. Myös henkilökohtaista säilytystilaa on vähennetty – on siirrytty käyttämään lokerokaappeja, joissa jokainen säilyttää omia tavaroitansa.

Tiloja käytetään monipuolisesti. Neljännen kerroksen kahvilatila toimii myös tiimipalaverien paikkana. Värimaailma on eloisa ja brändin värien mukainen – pinkkiä, violettia ja mustaa on käytetty paljon. Lisäksi neuvottelutiloja piristää raikas limen vihreä.

Kumppanit näkyvät neuvottelutiloissa, joihin saatiin luontevasti eri tunnelmat Tanja Poutiaisen ja Mikko Hirvosen kisatilanteesta otettuja koko seinän maisemakuvia käyttäen. Suositut neuvottelutilat ovatkin jatkuvasti käytössä, ja esim. Mikko Hirvosen mukaan nimetyssä tilassa voi joko seistä tai istua Plint-jakkaroilla puolikorkean Ava-pöydän ääressä.

Puolikorkeilla Plint-jakkaroilla voi työskennellä Mikko Hirvosen mukaan nimetyssä tilassa.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Kohteen tuotteet

Plint

Plint

Ava

Ava

Sitter L

Sitter L

Hotspot

Hotspot

272 Värit & Materiaalit | 2 Varianttia

Centrum kahvipöytä

Centrum kahvipöytä

Riff

Riff

255 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Longo

Longo