Referenssi: Meira

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas:
Meira Oy, Helsinki. Pääkonttorin neuvottelu- ja koulutustilojen uudistaminen.

Kokonaisuus:
Projektiin kuului myös remonttipalveluita; akustiikkasuunnittelua, sähkötöitä, sisustussuunnittelua sekä projektinjohtoa. Tilaan toimitettiin kalusteiden lisäksi kokolattiamatot, akustiikkapaneelit, somisteet, valaisimet ja kuvatapetit.

Neuvottelutilojen uudistaminen

Meira Oy valmistaa kahveja ja maustamistuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa sekä vähittäiskauppa- että Food Service -sektorille. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia.

Yrityksen toimintatapoja ohjaavat MZBG:n eettiset periaatteet sekä Meiran omat vastuullisuusperiaatteet. Toimintoketjussa työskentelevien ihmisten sekä ympäristön hyvinvointiin panostetaan, joten nämä asiat vaikuttivat vahvasti myös työympäristöratkaisujen toimittajan valintaan.

Vallilan toimitilojen neuvottelu- ja koulutustilojen uudistamisprojekti toteutettiin kokonaisuudessaan vuoden 2017 aikana. 

meira_0144.jpg

Segafredo-kahvikoulutustila on ahkerassa käytössä.

meira_0068.jpg

Kulta Katriina -neuvottelutilassa musta ja kulta tuovat arvokkuutta ja rauhaa.

meira_0043.jpg

Ketsuppi-kokoustilassa punainen väri innostaa ja virkistää.

”Yhteistyö Kinnarpsin kanssa sujui hienosti. Ajatuksiani brändiemme korostamiseta seinäpinnoilla kuunneltiin ja ideani otettiin huomioon suunnitteluprosessin aikana. Yhdessä loimme kuvan siitä mitä lopputulokselta haluttiin.”

Susanna Koroma-Nyström, Meiran asiakasmarkkinointipäällikkö

Tavoite

Meira etsi projektiin kumppania, joka auttaisi ja tukisi koko tulevan muutosprosessin aikana. Tavoitteena oli Meiran eri brändien näkyväksi tekeminen, sekä neuvottelu- ja koulutustilojen modernisointi. Haluttiin toimija, joka pystyisi hoitamaan kokonaisuuden luotettavasti ja varmasti. Hankkeeseen kuului kalustuksen lisäksi sekä tilojen remontointia, kuten seinien maalausta ja sähkötöitä, että ääniympäristön ja valaistuksen parantamista. Uudistuksessa painotettiin työntekijöiden hyviä työskentelyolosuhteita sekä asiakkaiden koulutustilojen viihtyvyyttä. Valinnassa korostettiin erityisesti vastuullisuutta, laatua ja ergonomiaa sekä monipuolista palvelua ja osaavaa projektinjohtamista.

Ratkaisu

Monipuoliset ja tunnelmaltaan hyvin erilaiset kokoustilat antavat mahdollisuuden kokoustamiseen eri tavoin. Meiralaiset kokevat, että heidän eri brändinsä ovat vahvasti läsnä tiloissa ja että ne vastaavat heidän toiveitaan ja käyttötarpeitaan hyvin. Toiminnallisuus ja ergonomia on hyvin huomioitu. Ketsuppi-kokoustilassa punainen väri ja tomaattinen seinätapetti innostaa ja virkistää, liikuteltavat kirjoituspinnat puolestaan tuovat tominnallisuutta. Kulta Katriinan tunnelma on aivan erilainen, musta ja kulta tuovat arvokkuutta ja rauhaa suurimpaan neuvottelutilaan. Tilojen viihtyisyyteen vaikuttaa vahvasti yhteisessä aivoriihessä ideoidut somistuselementit, kuten Yrttitarha-tilan mauste- ja kasvihylly sekä liitutaulu.

”Uudet neuvottelu- ja koulutustilat ovat kaikki jatkuvasti ahkerassa käytössä. Työntekijät ovat ylpeitä uusista tiloista ja kutsuvat mielellään asiakkaita oppimaan tuotteiden valmistusta esimerkiksi uuteen Segafredo-kahvikoulutustilaan", Susanna Koroma-Nyström kertoo.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kohteen tuotteet

Monroe

Monroe

315 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Plektrum

Plektrum