Referenssi: Musikhögskolan

Kohteen tiedot

Sijainti:
Tukholma

Arkkitehti:
Sweco

Kinnarpsin myyntiedustaja:
Johanna Österbladh

Valmistui:
kevät 2016

Tervetuloa Tukholman kuninkaalliseen musiikkikorkeakouluun

Työskentelyä sopusoinnussa

Tukholman kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu tarvitsi uuden kodin – inspiroivan rakennuksen ja toiminnallisen työympäristön, jossa voi opettaa ja esittää musiikkia. Sweco Architects sai tehtäväkseen suunnitella uuden kodin Ruotsin parhaalle musiikkikorkeakoululle, ja he kääntyivät Kinnarpsin puoleen saadakseen apua tämän ainutlaatuisen tilan sisustamiseksi. Keskityimme tarjoamaan ergonomisia ratkaisuja, jotka helpottavat yhteistyötä sekä luovat huolettomuuden ja sopusoinnun tunnetta kaikkialla rakennuksessa.

TYYLIKÄSTÄ JA HELPOSTI SIIRRELTÄVÄÄ

Plockepinn on moderni puujakkara, jota on helppo siirrellä. Sitä paitsi puujakkarat ovat hiljaisempia kuin metalliset tai muoviset. Oranssi väri käy yksiin tiilimuuratun julkisivun kanssa.

UTELIAISUUTTA LUOVIA MUOTOJA

Monolite on moduuleista koostuva sohva, joka luo inspiroivia muotoja. Modulaarisen muotonsa ja kestävän kankaansa ansiosta se on ihanteellinen suuriin, vilkkaisiin tiloihin. Sohvan selkä- ja istuinosat ovat erillisiä, joten murut ja pöly putoavat luontevasti lattialle.

INNOVATIIVISEN KÄYTÄNNÖLLISTÄ MUOTOILUA

Rialto on näyttävä, moderni jakkara. Jakkara on valmistettu puusta ja sitä voi siirrellä helposti ääneti paikasta toiseen. Lisäksi jakkaran selkänojan pidennetty laita toimii koukkuna, johon oppilaat voivat ripustaa laukkunsa tai takkinsa.

“Suunnittelun ohjeet olivat yksinkertaiset: musiikkia pitäisi voida soittaa missä tahansa.”

Berit Petterson, sisustussuunnittelija

Toiminnallinen design

Heti kuninkaalliseen musiikkikorkeakouluun sisään astuessa voi tuntea olevansa tilassa, joka on suunniteltu huolella tarkoitukseensa sopivaksi. Moderni, ilmava ja kaunis rakennus on vuorovaikutuksessa vierailijoidensa kanssa. Rakennuksen ainutlaatuinen kulttuurihistoria juontaa juurensa vuoteen 1771, joten uuden rakennuksen designelementtien piti heijastaa tätä rikasta kulttuuriperintöä ja korkeakoulun tulevaisuutta modernina oppimisympäristönä.

Koska rakennus toimii opettajien ja oppilaiden työtilana, kalusteiden piti olla käytännöllisiä, helposti siirreltäviä ja ulkomuodoltaan inspiroivia. Harjoituksia ja spontaaneja esityksiä pidetään säännöllisesti kaikkialla rakennuksessa, joten pidimme hyvää ergonomiaa ja laadukasta muotoilua perusvaatimuksina hyvälle yhteistyölle, oppimiselle ja liikkuvuudelle.

Hyvä kaikista kulmista

Sisäänkäyntiin kohtaamispaikaksi sijoitetun Monolite-sohvan muoto toimii katseenvangitsijana pohjakerroksesta ja yläpuolisilta käytäviltä tarkasteltuna.

Ratkaisuja hyvinvointiin

Intohimomme ergonomiaa kohtaan on peräisin ihmisiin ja tuottavuuteen liittyvästä asiantuntemuksestamme. Kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu on eloisa, dynaaminen työympäristö, jossa opiskelijat ja opettajat seurustelevat, keskustelevat, työskentelevät ja tekevät yhteistyötä keskenään. Keskityimme yhteistyössä Sweco Architectsin kanssa kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, joissa otettiin huomioon fyysiset, kognitiiviset, sosiaaliset, organisatoriset ja ympäristöön liittyvät tekijät ennen sellaisten ratkaisujen tunnistamista, jotka edistävät hyvinvointia.

Oppimisympäristöt hyötyvät valtavasti hyvästä ergonomiasta, sillä tavoillamme istua ja seistä töissä on vaikutusta hyvinvointiimme ja tuottavuuteemme. Loimme parhaat mahdolliset olosuhteet oppimiselle suunnittelemalla hiljaisia, joustavia työtiloja, jotka kannustavat keskustelemaan ja tekemään yhteistyötä.

"Aktiiviset", eli 90 cm korkeat pöydät sopivat täydellisesti nopeisiin istuen tai seisten pidettäviin kokouksiin sekä lyhyisiin yhteistyötilanteisiin.

Voimme opastaa sinua

Kuninkaallinen musiikkikorkeakoulu hyötyi Kinnarpsin laajasta tuotevalikoimasta, kun tähän projektiin valittiin malleja kuuden uniikin kumppanibrändin mallistosta. Kalusteet sulautuvat hienovaraisesti olemassa olevaan arkkitehtuuriin luoden sopusointua. Yhteistyö sujuu ongelmitta kaikkialla rakennuksessa ja työtiloista kantautuu vain vähän ääntä. Asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja tuotevalikoimamme ansiosta pystyimme ohjaamaan kuninkaallisen musiikkikorkeakoulun kohti ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tuovat sille menestystä ja hyvinvointia.

Pehmeä ja miellyttävä Scandinavia-sohva on suunniteltu pitkäaikaiseen istumiseen. Sen hienoinen kaarevuus saa keskustelun soljumaan luonnollisesti.

YHTEENVETO

  • Innovatiivisia ratkaisuja, jotka inspiroivat luovuutta
  • Toiminnallisia kalusteita eri käyttötarkoituksiin
  • Ergonomista suunnittelua menestyksen ja hyvinvoinnin eduksi
  • Tuotteiden kulutuskestävyydellä on pitkäaikainen vaikutus
  • Kestävät materiaalit ovat sijoittamista tulevaisuuteen

Piditkö tästä referenssistä? Haluaisitko tietää, mitä voisimme tehdä sinun tiloillesi?

Ota yhteyttä

Tämän kohteen tuotteita

Plockepinn

Plockepinn

Monolite

Monolite

Rialto tuoli

Rialto tuoli

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia