Referenssi: NCC Suomi

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas:
NCC Suomi Oy

Työympäristö:
Uusi aluetoimisto Ouluun, 26 työntekijää

Aikataulu
Kevät 2018

Projektiryhmä:
Marjukka Kuittinen-Jussila, suunnittelupäällikkö NCC, Tytti Nevalainen, sisustussuunnittelija ja Aija Kovanen, asiakkuuspäällikkö Kinnarps Oy

Palvelut:
Kokonaisuuden- ja sisustussuunnittelu sekä tuotteiden koekäyttö

Toiveena yllätyksellisyys ja miellyttävä äänimaisema

NCC on pohjoismainen rakennus- ja kiinteistökehitysalan yritys, joka kehittää ja rakentaa asuntoja sekä liikekiinteistöjä ja julkisia rakennuksia kuten kouluja, sairaaloita sekä teollisuus- ja logistiikkarakennuksia. NCC Oulun aluetoimiston uudet toimitilat Oulussa valmistuivat keväällä ja saivat raikkaan sisustuksen Kinnarpsin kalustevalikoimista.

Muuton suurimpana haasteena oli perinteisestä toimistotilasta siirtyminen yhteiseen avotilaan ja uuteen äänimaailmaan. Miten kaikki saadaan toimimaan? Tavoitteena oli myös luoda tilat, joihin tullessaan asiakas ei koe tulevansa rakennusliikkeeseen.

”Sisustussuunnittelun osuus projektissa oli merkittävä. Kalusteita valittaessa ennalta asetetun kokonaiskuvan perusteella, saatiin sopivin toteutus Kinnarpsilta. Myyjän aktiivisuudella oli iso merkitys onnistumisessa. Kun itsellä oli kiire, Aija oli aktiivisesti yhteydessä."

Marjukka Kuittinen-Jussila, suunnittelupäällikkö NCC

Erilaiset kohtaamistilat

Mr T ja kaasujousella säätyvä pöytä luovat oivallisen parin keskusteluille ja nopeaan asioiden läpikäyntiin.

Palloistuimet tuovat kuvassa näkyvän lumimaiseman sisälle. Näillä lumipalloilla istuessa ei kuitenkaan kylmety.

pikkuhuone_maisema_pysty_vaal_b_NCC.jpg

Eye-tuolit ja tarjotinkannella varustettu pöytä sopivat tunnelmointiin aamuauringon säteissä.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Sujuva hankinta koeistuen ja kokeillen

Marjukka on koeistunut toimistoon hankitut kalusteet. projektiin valittuihin kalusteisiin tutustuttiin, ja niitä testattiin ennen toteutusta. Tämä auttoi karsimaan ylimääräiset ja turhat hankinnat. Käynti Kinnarpsin näyttelyssä oli inspiroiva: ”kuin karkkikauppa, jossa kalusteita pääsi testaamaan ja näkemään”.

Tilojen kokonaistoimivuus on tärkeä, kun muutetaan vanhasta uuteen. Vanha toimisto oli perinteinen, joten oli tärkeää, että Kinnarps tarjosi ehdotuksia ja ideoita sekä runsaasti erilaisia kalustevaihtoehtoja.

NCC

Yhteisöllisyys ja työrauha toteutuu samassa tilassa

Uusien tilojen tavoitteena oli tuoda ihmiset yhteiseen paikkaan. Akustiset ratkaisut ovat onnistuneet ja käyttäjät ovat tyytyväisiä. Palvelu, esimerkiksi työtuolien koekäyttö; oma fyysinen kokemus ja valinnan mahdollisuus lisäsivät tyytyväisyyttä. "Akustikon kanssa yhdessä tiloihin mietityt ratkaisut alakaton, tekstiilimaton sekä verhojen osalta, muodostivat onnistuneen äänimaailman", toteaa sisustussuunnittelija Tytti Nevalainen.

 

Olemme saaneet paljon kehuja väreistä ja muotokielestä. Ympäristö on harmoninen, eikä kokonaisuus ole kuitenkaan tylsä, vaan väriä on sopivasti.

Marjukka Kuittinen-Jussila, suunnittelupäällikkö NCC

YHTEENVETO:

  • Tavoitteena oli onnistunut muutos vanhoista tiloista uuteen, yhteiseen työtilaan, hyvä äänimaisema, ja sujuvampi sekä yhteisöllisempi työtapa.
  • Tilasta saatiin halutun mukaisesti monipuolinen kokonaisuus, jossa toteutui hyvin myös pääajatus "et tiedä tulleesi rakennusliikkeeseen".

Kohteen tuotteet

Monroe

Monroe

315 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Plint

Plint

Mr T

Mr T

Deep Forest

Deep forest akustiikkapaneeli

Space

Space sarjan säilytyskalusteet

Space-kaappi rulo-ovella

52 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia

Park

Park sohva

Point

Point

Patch

Patch

Scandinavia

Scandinavia sohva

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia