Referenssi: NRC Group Finland

Kohteen tiedot

Asiakas: NRC Group Finland Oy.

Työympäristö: Työpisteet, taukotilat, neuvottelutilat n. 120 henkilölle.

Valitut kokonaispalvelut: Kinnarps teki sisustussuunnittelun sekä toimitti kalusteiden lisäksi myös matot, verhot ja teippaukset.

Valmistuminen: 2019

Käyttäjälähtöinen työympäristö

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä. Yritys etsi kumppania, jonka kanssa toteuttaa kokonaisprojekti neljän toimipisteen yhdistymisestä.

Vantaan toimipiste edustaa NRC:llä Etelä-Suomen kunnossapidon liiketoimintaa. Remontoidussa tilassa työskentelee nyt kaiken kaikkiaan 120 työntekijää, sekä toimihenkilöitä että asentajia. Tavoitteena oli mahduttaa mahdollisimman paljon työpisteitä tilaan silti niin, että väljyys säilyy. Henkilöstömäärää on näin ollen tarvittaessa helppo kasvattaa. Sisäistä viestintää ja yhteisöllisyyttä eri osastojen välillä haluttiin myös tukea sisustuksen ja tilaratkaisun avulla.

Muutos on tuonut meille sitä haluttua yhteisöllisyyttä. Tulevaa toimintaa varten nämä ovat nyt myös helposti muunneltavat tilat. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Nina Lahtonen, yksikön koordinaattori, NRC

Yhteistyö

Ergonomia ja toiminnallisuus on otettu huomioon kokoustilojen suunnittelussa. Myös asentajat käyttävät kokoustiloja entistä enemmän.

Muunneltavuus


Yläkerran monikäyttöinen edustustila on rento ja viihtyisä paikka, jossa pidetään asiakaspalavereiden ja -tilaisuuksien lisäksi myös omia tiimipalavereita.

Ergonomia


Asentajien jaetut työpisteet on varustettu verkkoselkäisillä työtuoleilla ja ääntä vaimentavilla seinäkkeillä.

Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

Viihtyisä taukotila sijaitsee toimiston keskellä ja sinne kokoontuvat sekä asentajat että toimihenkilöt yhteiseen kahvihetkeen. Asentajat käyvät päivisin keikoilla ja käyttävät toimistolla käydessään jaettuja työpisteitä. Monipuoliset neuvottelutilat mahdollistavat myös pikapalaverit yhdessä projektijohdon kanssa. Neuvottelutiloja on erilaisia, löytyy sekä perinteisempiä kohtaamistiloja että puolikorkein jakkaroin varustettuja projektitiloja. "Kalustevalinnoilla haluttiin edesauttaa projektijohtamista visuaalisin keinoin", kertoo Nina Lahtonen. 

Viherkasveja ja sammalpaneeleja

Vihreää väriä on käytetty sekä kalusteissa, seinän tehostevärinä että seinien sammalpaneeleissa, jotka samalla parantavat tilojen ääniympäristöä. Ääniympäristön merkitys työhyvinvointiin on otettu huomioon myös tuomalla tilaan pehmeitä verhoja, viherkasveja, mattoja ja vaimentavia seinäkkeitä.

YHTEENVETO

  • Tavoitteena oli neljän toimipisteen onnistunut muutto yhteiseen työtilaan sekä yhteisöllisempi työtapa.
  • Tilasta saatiin halutun mukaisesti helposti muunneltava, viihtyisä ja toimiva kokonaisuus.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Kohteen kalusteet

Leia

Leia

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Plint

Plint

Monroe

Monroe

315 Värit & Materiaalit | 8 Varianttia

Neo lite

Neo lite

Pio

Pio

268 Värit & Materiaalit | 16 Varianttia

Scandinavia

Scandinavia

263 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia