Referenssi: PeopleScout a Trueblue Company, Krakova

Kohteen tiedot

Asiakas:
PeopleScout A TrueBlue Company office

Design:
The Design Group

Kehittäjä:
PeopleScout A TrueBlue Company

Pinta-ala:
600 m2

Toteutus:
2017

Ihmiskeskeinen lähestymistapa

PeopleScout a TrueBlue Company, johtava rekrytointimenetelmien kehittäjäyritys, on avannut ensimmäisen hubinsa Euroopassa Krakovaan, joka on eräs Puolan nopeimmin kehittyvistä kaupungeista. Kaupunki on lahjakkuuksien hautomo, josta syystä yritykset kuten, PeopleScout a TrueBlue Company, voi poimia ja valita kaupungin yli 20 korkeakoulusta valmistuneiden joukosta parhaimmat ja soveltuvimmat henkilöt. Yritys sijaitsee Orange Office Parkissa ja pääkonttori on suunniteltu lähinnä henkilökunnan tarpeita ja toiveita ajatellen. Yrityksessä pidetään mielessä, että työntekijät ovat sen tärkeintä pääomaa. Projektin suunnittelusta on vastannut The Design Group –toimisto johtajanaan Konrad Krusiewicz. Kalusteet on valittu Kinnarpsin mallistosta.

 

 

“Yrityksemme perusarvoista kaksi on innovaatiot ja laatu. Tästä syystä päädyimme työskentelemään suunnittelun, toimituksen ja nykyaikaisten ratkaisuiden kärkinimien kanssa. Kinnarps on myös antanut käyttöömme merkittävän asiantuntemuksensa, opastanut suurelta osin miten oikein suunniteltu toimisto voi maksimoida työnteijöiden tuottavuuden ja luovuuden.”

Michał Dranka, Director - Global Support Team

Ergonomiset työpisteet

Capella kannustaa aktiiviseen istumiseen. Se tarjoaa parhaat toiminnot, esteettisyyden ja hyvinvoinnin. Tuoli sisältää kaikki ne asiat, jotka ovat meille tärkeitä; tukee ergonomista istumista ja tarjoaa liikettä. Capellan ytimessä on FreeMotion-mekanismi, joka ei lukitu, vaan pitää istujan pienen pienessä liikkeessä aktivoiden nestekiertoa ja lisäten hyvää oloa.

Moderni neuvotteluhuone

Mainio nojatuoli. Flex on juuri sopiva tuoli moderniin toimistoon. Istuin on asetettu kehykseen kiertyvän pilarin päälle ja jalustan saa joko pyörillä tai liukunastoilla.

Viihtyisyyttä

Mukava Jefferson luo mainion tilan keskusteluille. Matala painopiste saa tuolin näyttämään kotoisan luotettavalta ja mukavalta sekä keholle että mielelle.

Kotoisa tunnelma

Hub on suunniteltu viimeisimpien toimistotrendien mukaan. ”Halusimme että toimisto itsessään luo arvoa, eikä ole vain työpaikka. The Design Group ja Kinnarps ovat tehneet ympäristön, joka vahvistaa mukavuutta, hyvinvointia sekä vastavuoroisesti myös työntekijöiden tehokkuutta,” kertoo Michal Dranka.

Krakovan hubi käsittää 600 neliömetriä taidokkaasti sisustettua tilaa työnteolle mutta myös rentoutumiseen. Avoin tila, sen 70 työpisteen lisäksi, käsittää mukavia sohvia ja nojatuoliryhmiä, jotka sopivat mainiosti rennompaan kokoustamiseen. Tavallisesta poikkeava sekoitus eri tekstuureja ja materiaaleja, kankaita ja mattoja täydentävät virkistävän vaikutelman. Harmaat käytävät ja tuolit sopivat hyvin yhteen tammisten, ruskeitten pöytälevyjen ja valkoisten jalustojen kanssa.  Maanläheisiä sävyjä kehystäät tiiliseinät ja puiset paneelit. Vihreät ja harmaat tekstiiliverhoilut lounge-alueen tuoleissa tuovat tilaan rahoittavaa harmoniaa.

Agile working

Uusi toimisto kuvastaa täydellisesti nykyisiä trendejä ja luo monimuotoisia ratkaisuja työnteolle. ”Tarjoamme työntekijöillemme niin paljon vapautta ja joustoa kuin mahdollista, mukaan lukien mahdollisuuden työskennellä kotona. Tehtävien mukaiset, monimuotoiset ja joustavat työympäristöt pitävät yrityksemme kehityksen mukana,” sanoo Dranka.

 

Kohteessa muun muassa seuraavat tuotteet:

Capella

Capella

264 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Polaris

Polaris

16 Värit & Materiaalit | 20 Varianttia

Papa

Papa

Polett

Polett

267 Värit & Materiaalit | 4 Varianttia

Hotspot

Hotspot

272 Värit & Materiaalit | 2 Varianttia

Jeffersson

Jeffersson

Jeffersson

Jeffersson