Referenssi: Rocla

HANKKEEN TIEDOT

Asiakas:
Rocla Oy, Järvenpää

Työympäristö:
Yhteensä n. 175 työpistettä

Aikataulu:
6/2017: pilottitila, tj:n huone ja aula. Kevät 2018: tuotekehitysrakennus, päärakennus sekä remontoinnit.

Valitut kokonaispalvelut:
Työympäristöanalyysi, sisustus-suunnittelu, vanhojen kalusteiden kierrätys, välivarastointi, muutto, matotus, remontointi.

Uudistetut tilat tukevat yhteistyötä ja liikkumista

Suomalainen Rocla Oy, joka valmistaa ja kehittää sähköisiä varastotrukkeja, trukkijärjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluja, päätti parantaa ergonomiaa ja äänimaisemaa sekä tuoda lisää tilaa ja joustavuutta työympäristöön. Kinnarps pyydettiin mukaan muutosprojektin kumppaniksi.

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Kinnarpsin kanssa. Saimme asiantuntevaa palvelua muutosprosessin eri vaiheissa, sisustuksen ja kalustuksen lisäksi myös remontoinnin osalta. Projektin aikana meitä kuunneltiin ja toiveemme otettiin huomioon suunnitelmassa. Tämä on kaiken kaikkiaan ollut positiivinen muutos.

Terhi Räsänen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Rocla Oy

Myös säilytysratkaisujen avulla tuotiin tilaan piristäviä värejä.

Pehmeyttä ja kodikkuutta verhoilla.

Äänimaisemaa ja työrauhaa parannettiin mm. pöytäseinäkkein. Sähköpöydät puolestaan kannustavat nousemaan ylös tuolista.

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme työympäristön muutosprojekteissa.

Ota yhteyttä

Parempi ääniympäristö

Roclalla haluttiin lisätä työympäristön joustavuutta sekä luoda lisää tilaa uusille työpisteille. Alkutilanteessa työpisteet olivat kaikki käytössä mutta uusille oli tarvetta rekrytoinnin myötä. Myös neuvotteluhuoneiden koettiin olevan aina täynnä ja lisäksi oli toive myös erilaisista kokous- ja kohtaamistiloista.

Yksi tärkeä huomioon otettava asia oli äänimaisema - akustiikkaratkaisuja kaivattiin kipeästi meluongelman ratkaisemiseksi. Myös ergonomiaan toivottiin parannusta, jotta kaikilla olisi mahdollisuus lisätä liikkumista työpäivään.

 

Lisää tilaa, liikettä ja kohtaamisia

Kinnarps teki layout-suunnitelmat, jotka perustuivat tehtävien mukaisen työympäristön ja Next Office –monitilakonseptin ideaan. Väljyyttä saatiin lisää tilatehokkaiden suorien työpöytien avulla ja samalla vapautettiin joitakin työhuoneita uuteen käyttöön. Näin saatiin lisää tilaa paljon kaivatuille kohtaamistiloille, jotka sisustettiin rohkeasti eri tyylein ja värein.

Katon akustiikkalevyt ja ääntä vaimentava matto auttoivat parantamaan yleistä ääniympäristöä ja vähentämään melua. Pöytäseinäkkeitä lisättiin yksityisyyden ja paremman keskittymisen saavuttamiseksi.

Kaikki Valmiina -palvelu

Rocla hyödynsi myös Kinnarpsin tarjoamaa Kaikki Valmiina -kokonaispalvelua. Projekti käynnistettiin pilottitilan sisustuksella mutta ennen laajemman suunnittelun aloittamista tehtiin analyysi tilojen käytöstä. Se antoi kattavan kuvan työympäristön kehitystarpeista ja ratkaisutavoista. Itse muutosten aikana vanhat säilytettävät kalusteet välivarastoitiin ja tavarat, joita ei akuutisti tarvittu, pakattiin muuttolaatikoihin.Tarpeettomat kalusteet toimitettiin kierrätykseen. Tiloissa tehtiin myös remontti ja seinäpinnat maalattiin. Tilaan tuotiin piristystä värikkäitten mattojen, verhoilujen ja tekstiilien muodossa.

YHTEENVETO:

  • Tavoitteena oli parempi äänimaisema ja paremmat työskentelyolosuhteet sekä lisää joustavuutta ja tilaa uusille työntekijöille.
  • Valittu sisustusratkaisu perustuu Kinnarpsin Next Office –monitilamalliin, joka kannustaa aktiiviseen työskentelyyn tehtävien mukaan. 

Työympäristön kalusteet

Leia

Leia-tuoleja erivärisinä ja -korkuisina

350 Värit & Materiaalit | 15 Varianttia

Space

Space säilytysjärjestelmä

Space-kaappi rulo-ovella

48 Värit & Materiaalit | 65 Varianttia

Plint

Plint, puolikorkeat tuolit neuvottelutilassa

Pond

Pond

Fields

Fields, kohteen aulassa sarjan rahit

297 Värit & Materiaalit | 23 Varianttia